El BAXI Manresa guanya i fa gaudir el Nou Congost

Els manresans no van donar opció al Casademont Zaragoza i sumen la catorzena victòria en la competició domèstica (94-73). Thomasson, amb 15 punts, botxí dels aragonesos.

Dissabte 12 de Febrer de 2022 a les 20:36

94 BAXI Manresa I Dani Pérez 5, Thomasson 15, Vaulet 7, Moneke 13 i Bako 7; Francisco 14, Dani Garcia 5, Steinbergs 2, Rafa Martínez, Valtonen 9, Maye 12 i Sima 5.

73 Casademont Zaragoza I Cook 4, Mobley 17, Yusta 5, Radoncic 2 i Thompson 5; San Miguel, Bone 16, Vanwijn 6, Waczynski 3, Font 2 i Hlinason 13.

Parcials: 17-15, 23-10, 26-25, 28-23

El BAXI Manresa es va imposar al Casademont Zaragoza (94-73) en un partit que va dominar d'inici a fi. Els locals, amb un joc coral i atractiu, van imposar-se en tots els parcials i van recuperar l'average del partit perdut a la primera volta.

Tal i com acostuma a passar darrerament en els partits al Nou Congost, els vermells van prendre el control del joc des de l'inici i van assolir una màxima diferència de set punts, que els aragonesos van retallar a només dos al final del primer quart (17-15).

En el segon es va veure una gran versió d'uns bagencs, que van aportar des del conjunt, anotant quatre triples seguits i col·lapsant completament l'atac rival. El parcial es va enfilar fins el 20-3 i, després d'un 0-7 dels visitants, Luke Maye va anotar el seu tercer triple per deixar quinze punts de diferència al descans (40-25).

En la segona meitat els atacs es van imposar constantment a les defenses, i això va afavorir un conjunt manresà que mantenia una diferència important en l'electrònic i arribava al final del tercer quart amb una renda de setze punts (66-50) i el matx ben encarrilat.

En els deu darrers minuts, els bagencs certificaven la victòria (94-73) amb un festival anotador liderat per Francisco, autor d'11 punts en aquest parcial. Els aragonesos van evitar una derrota encara més àmplia gràcies a Mobley (17 punts en el quart parcial).

Ara toca descansar i preparar el pròxim partit, que serà a Granada el proper divendres a les 21:30 amb motiu dels quarts de final de la Copa del Rei. El rival serà el totpoderós Barça, que ja va caure derrotat en els dos enfrontaments anteriors: la final de la Lliga Catalana i en la primera volta al Palau Blaugrana.