Les errades condemnen el BAXI Manresa a perdre contra el Breogán

Els bagencs es van veure del tot superats, especialment en el segon quart, i no van tenir possibilitats de disputar la victòria als gallecs.

Dissabte 29 de Octubre de 2022 a les 20:06

70 BAXI Manresa I Dani Pérez, Bortolani 12, Sagnia 5, Vaulet 4 i Lee 12; Badio, Waczyński 2, Harding 22, Tyson Pérez 4, Dani Garcia i Steinbergs 6

106 Río Breogán I Hollatz 4, Bamforth 23, Momirov 6, Nakic 20 i Happ 14; Sergi García 2, Kasibabu 1, Nenadic 6, Brajkovic 9, Sergi Quintela 12 i Arteaga 6

Parcials: 18-16, 9-24, 21-25, 22-41

Un BAXI Manresa molt erràtic no va poder endur-se la victòria en la visita del Río Breogán al Nou Congost (70-106). Els jugadors dirigits per Pedro Martínez es van veure totalment superats, especialment en el segon quart, i no van tenir cap opció de lluitar pel triomf.

Els gallecs van iniciar millor el partit i van clavar un parcial inicial de 2-8, però els vermells no van tardar a reaccionar i van anotar deu punts consecutius per capgirar el marcador, fet que va obligar el tècnic visitant a demanar temps mort. Al final del primer quart, els locals manaven per dos punts (18-16).

En el segon, el Breogán es va mostrar molt superior a uns manresans que no els acabaven de sortir les coses, ni en atac ni en defensa. Va clavar un contundent parcial de 9-24 per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un còmode avantatge de tretze punts (27-40).

Tornant dels vestidors, els bagencs van sortir amb força i es van arribar a situar a només cinc punts (41-46). Posteriorment va tornar a aparèixer el desencert pel bàndol local, i això ho aprofitava el conjunt de Lugo per tornar a marxar en l'electrònic i tancar el tercer quart amb el duel molt ben encarat (48-65).

En els deu darrers minuts no hi va haver massa història, i uns gallecs molt encertats (van anotar fins a 41 punts en l'últim quart) van aprofitar les circumstàncies per fer encara més sang i ampliar la diferència fins el 70-106 amb el qual es va arribar al final.

El proper dissabte a partir de les 18:00, el BAXI Manresa visitarà la pista del Carplus Fuenlabrada, on lluitarà per aconseguir la segona victòria de la temporada a la Lliga Endesa.