El BAXI Manresa cau a la pista del Gran Canaria després d'un mal tercer període

Els bagencs van dominar en la primera meitat, però els illencs es van refer i van basar el seu triomf en un gran tercer quart. Geben va liderar els manresans amb 17 punts i 21 de valoració.

Diumenge 24 de Setembre de 2023 a les 15:38

97 Dreamland Gran Canaria I Albicy 2, Landesberg 23, Brussino 16, Shurna 7 i Happ 13; Slaughter 11, Bassas 10, Prkacin, Salvó 2, Pelos 8 i Lammers 5

92 BAXI Manresa I Dani Pérez 10, Williams 7, Jou, Robinson 13 i Geben 17; Badio 12, Dani García 3, Taylor 10, Steinbergs 11, Sagnia, Valtonen i Vaulet 9

Parcials: 22-24, 17-20, 38-22, 20-26

El BAXI Manresa no va poder iniciar la Lliga Endesa amb victòria, ja que va caure a la complicada pista del Dreamland Gran Canaria en la jornada inicial de la competició (97-92). Després de fer una gran primera part, els bagencs no van poder frenar el rival en el tercer quart. No obstant, van seguir lluitant fins el final.

Els jugadors dirigits per Pedro Martínez van sortir a la pista més entonats que el seu rival i van agafar de seguida el comandament del marcador, tot i que no van poder obrir diferències importants. Un tir lliure anotat per Robinson permetia els visitants tancar el primer quart amb dos punts de renda (22-24).

El segon es va iniciar amb sis punts seguits de Williams, que van provocar que Lakovic aturés el partit. No obstant, els vermells no es van aturar i van assolir una màxima diferència de dotze punts (27-39). Els illencs van reaccionar i es van situar a dos abans que Dani García tanqués la primera part amb un triple (39-44).

Tornant dels vestidors, els canaris estaven disposats a capgirar el marcador des del principi, i a mitjans del tercer quart ja van empatar a 56. Els manresans no trobaven l'encert exterior, i els locals ho aprofitaven per escapar-se i obtenir un marge d'onze punts gràcies a un triple final de Bassas (77-66).

En els deu darrers minuts els bagencs no van deixar de lluitar i es van arribar a situar a només cinc punts, però ja va ser massa tard i no es van poder endur el triomf de la pista del Dreamland Gran Canaria.

El proper divendres a partir de les 21:00 el BAXI Manresa debutarà al Nou Congost en un partit molt exigent davant el campió d'Europa, el Real Madrid.