menu
El BAXI Manresa competeix davant un Unicaja en estat de gràcia
El BAXI Manresa competeix davant un Unicaja en estat de gràcia
El BAXI Manresa competeix davant un Unicaja en estat de gràcia

El BAXI Manresa competeix davant un Unicaja en estat de gràcia

Tot i anar per darrere en el marcador des de l'inici, els bagencs es van mantenir a prop en el marcador durant molts minuts a la pista d'un equip que acumula vuit victòries consecutives a la Lliga Endesa.

Dissabte 2 de Desembre de 2023 a les 20:39

91 Unicaja I Perry 9, Kalinoski 6, Djedovic 8, Osetkowski 25 i Sima 6; Ejim 8, Taylor 9, Díaz 7, Carter 6, Saint-Supery, Thomas 3 i Kravish 4

77 BAXI Manresa I Taylor 5, Badio 7, Sagnia 8, Robinson 13 i Geben 10; Travanté 14, Dani García 5, Steinbergs 5, Valtonen 4 i Oriola 6

Parcials: 31-25, 18-21, 21-14, 21-17

El BAXI Manresa no va poder aturar la bona ratxa de l'Unicaja, que es va imposar per 91-77 per sumar el seu vuitè triomf seguit a la Lliga Endesa. Tot i això, els bagencs van saber competir i no li van posar les coses fàcils, mantenint-se molt a prop en el marcador durant molts minuts.

El partit es va iniciar amb un ritme de joc elèctric i amb els atacs imposant-se clarament a les defenses. Aquesta situació va afavorir els andalusos, que van obrir un primer forat de set punts (18-11), però els visitants van reaccionar de seguida i van igualar el duel. Tot seguit els malaguenys van recuperar la iniciativa en el marcador, i dos tirs lliures de Díaz van situar el 31-25 al final dels deu primers minuts.

En el segon període els manresans van aguantar els intents d'escapada del rival i es van mantenir en tot moment a prop en el marcador. En el darrer minut van aconseguir empatar a 44, però cinc punts consecutius dels locals i una cistella final de Dani García deixaven un resultat de 49-46 al descans.

Tornant dels vestidors l'Unicaja va fer una millor sortida i va estar més encertat en el tir que els bagencs. Aquest fet els va fer agafar una renda de fins a quinze punts (67-52). No obstant, els jugadors de Pedro Martínez no es van rendir i van retallar fins els deu punts al final del tercer quart (70-60).

En els darrers deu minuts els homes d'Ibon Navarro, amb Osetkowski com a referent, van demostrar el seu gran estat de forma i van impedir que els visitants arribessin al final amb possibilitats de victòria.

Dissabte a partir de les 20:45 el BAXI Manresa tornarà a jugar al Nou Congost, en aquesta ocasió en la visita del Bàsquet Girona, en un dels derbis catalans de la Lliga Endesa.