El BAXI Manresa enceta la pretemporada a Montsó

Els bagencs van rebre el caliu de prop d'un centenar d'aficionats vermells en un partit que va acabar amb un 65-70 favorable als de Pedro Martínez.

Dissabte 26 de Agost de 2023 a les 21:23

65 UCAM Murcia I Hakanson 7, Ennis 14, Sant-Roos 8, Sleva 9 i Diagne 8; Caupain 10, Falk 4, Flores 2, Jelínek 2, Garrido i Birgander 1

70 BAXI Manresa I Taylor 12, Williams 8, Jou 3, Steinbergs 6 i Geben 9; Badio 12, Dani García, Jovanovic 8, Sagnia 4, Coulibaly, Zohore 2 i Dani Pérez 6

Parcials: 11-24, 15-16, 18-17, 21-13

El BAXI Manresa 2023-2024 va obrir la pretemporada amb una victòria davant l'UCAM Murcia a Montsó (65-70), en un matx en què els bagencs van tenir el suport de prop d'un centenar d'aficionats que van gaudir amb el joc de l'equip.

Els jugadors dirigits per Pedro Martínez van fer un millor inici de partit i, liderats per Badio i Jovanovic, no van trigar a fer-se amb el control del marcador gràcies al nivell defensiu i l'encert en el triple (en van anotar quatre en el primer quart). Al final dels deu minuts inicials, tretze punts de marge pels vermells (11-24).

En el segon període el joc va ser més anivellat, i aquest fet va afavorir uns manresans més conjuntats, que seguien anotant des de la llarga distància i mantenint una renda còmoda respecte al seu rival. A la mitja part de l'enfrontament, els bagencs guanyaven per catorze punts (26-40).

Tornant dels vestidors els vermells van anotar cinc punts consecutius, però els murcians van reaccionar i van clavar un parcial de 10-0, fet que va obligar Pedro Martínez a aturar el partit (36-45). Seguidament, els manresans es van refer i no van permetre que el rival s'acostés més en l'electrònic (44-57).

En els deu darrers minuts l'UCAM Murcia va ser més efectiu als dos costats de la pista i va intentar la remuntada, però els bagencs es van mostrar sòlids i van saber administrar l'avantatge fins el final.

El proper partit de pretemporada del BAXI Manresa serà el proper divendres 1 de setembre, amb el MoraBanc Andorra com a rival. El duel es posarà en marxa a partir de les 20:30 a Sant Julià de Vilatorta.