menu
El BAXI Manresa es queda a un pas de guanyar la Lliga Catalana
El BAXI Manresa es queda a un pas de guanyar la Lliga Catalana
El BAXI Manresa es queda a un pas de guanyar la Lliga Catalana

El BAXI Manresa es queda a un pas de guanyar la Lliga Catalana

Els bagencs van jugar de tu a tu davant el Barça, dominant en la primera meitat, però la jugada final no va acabar sortint bé. Badio, amb 25 punts, i Taylor, amb 17, els més inspirats.

Dimarts 12 de Setembre de 2023 a les 23:03

81 Barça I Satoransky 9, Laprovittola 10, Abrines 11, Parker 5 i Vesely 13; Da Silva 7, Paulí, Brizuela 8, Kalinic 6, Hernangómez 4, Nnaji i Parra 8

79 BAXI Manresa I Taylor 17, Travanté 2, Jou 3, Vaulet 6 i Steinbergs 2; Badio 25, Dani García 2, Sagnia 2, Valtonen 7, Geben 7, Zohore 4 i Dani Pérez 2

Parcials: 18-20, 16-27, 32-11, 15-21

El BAXI Manresa continua mostrant molt bones sensacions durant la pretemporada. Els bagencs van estar a punt d'endur-se una nova Lliga Catalana en la final contra un dels millors equips d'Europa, però la darrera jugada no va sortir bé i el títol va ser pel Barça (81-79).

Després d'un inici molt anivellat, amb intercanvi de cistelles i alternatives en el marcador, els jugadors de Pedro Martínez, liderats per un Badio en un gran estat de forma, van agafar el comandament davant el seu poderós rival i van tancar el primer quart amb dos punts de renda (18-20).

En el segon els manresans van seguir mostrant un alt nivell de joc, i aquest fet els va permetre ser superiors als blaugrana. A més, Taylor va trobar l'encert des de la llarga distància i va dirigir el seu equip cap a un marge de tretze punts a la mitja part de l'enfrontament (34-47).

Tornant dels vestidors, les coses van ser ben diferents. El Barça va sortir a la pista molt més intens en defensa i va aconseguir frenar el joc ofensiu dels bagencs. En atac, els de Roger Grimau van trobar l'encert en el llançament, i tot això els va permetre clavar un contundent parcial de 32-11 per remuntar i situar-se vuit punts per sobre al final del tercer quart (66-58).

En els deu darrers minuts els manresans van seguir ensenyant el seu esperit competitiu i no van permetre que els blaugrana s'escapessin en l'electrònic. De mica en mica van anar retallant la distància, i quan faltaven 25 segons Badio va empatar. En la jugada posterior Vesely va anotar des de sota, i en la final el triple del senegalès va arribar fora de temps.

Divendres a partir de les 20:00, nou duel de pretemporada per al BAXI Manresa a la pista del Casademont Zaragoza.