El BAXI Manresa no deixa escapar la segona victòria del Nou Congost

Els vermells resisteixen tot i no fer un bon darrer període i acaben guanyant per 81-75 el Casademont Zaragoza. Robinson (17p, 26v), Geben (9p, 4r) i Pérez (7p, 11ass), els més destacats dels bagencs.

Dissabte 7 de Octubre de 2023 a les 20:17

81 BAXI Manresa I Dani Pérez 7, Travanté 8, Sagnia 7, Robinson 17 i Geben 9; Badio 12, Dani García 2, Taylor 4, Steinbergs 6, Vaulet 6 i Zohore 3

75 Casademont Zaragoza I Cinciarini 12, Langarita 9, González 6, Sulejmanovic 17 i Okafor 6; Yusta 11, Kravic 9, Emegano 5, Gielo, Minzer i García

Parcials: 25-21, 22-17, 14-8, 20-29

El BAXI Manresa va sumar la segona victòria consecutiva a la Lliga Endesa, la primera al Nou Congost, després de derrotar el Casademont Zaragoza en un partit en què van anar gairebé tota l'estona per davant però van haver de treballar fins el final contra un rival que mai es va rendir.

Després d'uns primers instants igualats, els vermells, amb un Dani Pérez que dirigia amb eficàcia l'equip, van agafar la primera renda amb un parcial de 7-0. Seguidament els visitants van reaccionar i van tornar a empatar el duel. Posteriorment hi va haver intercanvi de cistelles, i es va arribar al final del primer quart amb quatre punts de marge pels locals (25-21).

En el segon els jugadors de Pedro Martínez van dominar i van ampliar la diferència fins els quinze punts (44-29). Tot seguit els aragonesos es van refer i van anotar nou punts consecutius abans que Dani Pérez tanqués la primera meitat amb un triple que situava el seu equip amb un 47-38.

Tornant dels vestidors els manresans van sortir amb força i van clavar un parcial de 8-0, fet que obligava Porfirio Fisac a aturar el partit. Després es va entrar en una fase en el qual els dos equips van estar molt desencertats, i aquesta situació va afavorir uns bagencs que van tancar el tercer quart amb un clar 61-46.

En els deu darrers minuts semblava que els locals no patirien per aconseguir la victòria, i Badio va fer gaudir el Nou Congost amb una gran esmaixada. Però no va ser així, ja que el Casademont Zaragoza va lluitar fins el final i va obligar els vermells a treballar fins el final per tancar el triomf.

Diumenge a partir de les 12:30 el BAXI Manresa tornarà a jugar al Nou Congost, amb el Zunder Palencia com a rival.