El BAXI Manresa regala a la #MareaVermella una victòria a Andorra

Els bagencs, acompanyats per més de 300 aficionats, van dominar la majoria del partit en una pista complicada. Robinson, Badio, Taylor i Dani Pérez, els més destacats.

Dissabte 11 de Novembre de 2023 a les 20:56

86 MoraBanc Andorra I Starks 5, Borg 11, Okoye 10, Pérez 22 i Maric 13; Andric 4, Montero 6, Rubio 3, Harding 8, Dos Anjos 4 i Somogyi

90 BAXI Manresa I Taylor 14, Badio 15, Sagnia, Robinson 19 i Geben 2; Travanté 5, Steinbergs 12, Coulibaly 2, Valtonen 7, Oriola 2 i Dani Pérez 12

Parcials: 23-25, 12-24, 24-15, 27-26

El BAXI Manresa va aconseguir la cinquena victòria de la temporada després d'imposar-se a la complicada pista del MoraBanc Andorra (86-90), en un partit en què van anar per davant en el marcador durant la majoria dels minuts. Un triomf que va ser un gran obsequi pels més de 300 integrants de la #MareaVermella que es van desplaçar per animar l'equip.

Després d'un inici amb parcial de 5-0 pels locals el joc va ser trepidant i amb moltes alternatives, amb uns vermells que manaven en el marcador amb distàncies curtes. Dani Pérez, molt efectiu des de la llarga distància, era el millor d'uns visitants que tancaven el primer quart amb un 23-25.

En el segon els manresans van imposar el seu ritme i es van fer amb el domini del partit. Devin Robinson i Marcis Steinbergs van liderar un equip que va arribar a gaudir de fins a setze punts de renda abans que Borg anotés el 35-49 amb el qual es va arribar al descans.

La segona part es va posar en marxa de la mateixa manera que va acabar la primera, amb uns bagencs que van arribar a manar per disset punts (41-58). Seguidament, la defensa zonal i uns grans minuts de l'exmanresà Tyson Pérez van fer que l'Andorra s'acostés a només cinc punts (59-64).

En els deu darrers minuts els locals volien culminar la remuntada, però al davant es van trobar uns vermells molt encertats des del triple (en van anotar sis en l'últim període). Els andorrans ho van intentar fins el final però, tot i l'ajustat resultat final, no van posar en perill el triomf dels manresans.

Diumenge a partir de les 12:30 el BAXI Manresa tornarà a jugar davant la seva afició en la visita del Monbus Obradoiro al Nou Congost.