El BAXI Manresa té massa elements en contra i cau per 73-76

El Lenovo Tenerife s'acaba enduent la victòria del Nou Congost en un partit marcat per la polèmica arbitral. Brandon Taylor i Travanté Williams, els més destacats.

Dissabte 16 de Desembre de 2023 a les 21:07

73 BAXI Manresa I Taylor 17, Travanté 9, Sagnia 4, Robinson 15 i Steinbergs 6; Badio 4, Dani García 7, Valtonen 5, Geben 2 i Oriola 4

76 Lenovo Tenerife I Fitipaldo 2, Sastre 12, Cook 3, Abromaitis 9 i Doornekamp 11; Vicedo 2, Fernández 10, Huertas 13, Salin 2, Shermadini 12 i López

Parcials: 9-13, 18-18, 20-26, 26-19

El BAXI Manresa no va tenir el seu millor dia i va caure al Nou Congost davant el Lenovo Tenerife (73-76). Els canaris van dominar durant gran part del partit davant uns bagencs que no van estar encertats en el tir.

En els minuts inicials les defenses es van imposar clarament als atacs. Els dos equips, que estaven molt desencertats en el llançament, s'anaven intercanviant el domini del marcador. Al final del primer quart, quatre punts de marge pels homes de Txus Vidorreta.

En el segon els illencs tenien el control de l'electrònic, i van agafar una màxima renda de set punts (19-26). Pedro Martínez va aturar el partit i això va donar resultat, ja que dos triples de Taylor i una esmaixada de Valtonen situaven els vermells per davant. No obstant, els manresans no van poder consolidar la reacció, i una cistella de Salin situava el 27-31 al descans.

Tornant dels vestidors els canaris seguien dominant i aconseguien visitar la línia de tir lliure amb facilitat. Allà perdonaven poc, i gràcies a això van aconseguir deu punts de renda, que van saber mantenir fins el final del tercer quart (47-57).

En els deu darrers minuts els bagencs no es van rendir i van intentar la remuntada fins els darrers segons, però els visitants es van mantenir sòlids i van tallar la bona ratxa dels vermells al Nou Congost.

El BAXI Manresa tancarà el 2023 rebent la visita del Joventut Badalona al Nou Congost, el divendres 29 de desembre a partir de les 20:30.