El BAXI Manresa topa amb un bon Valencia Basket a la Fonteta

Partit igualat amb un inici irregular i bona entrega de l'equip de Pedro Martínez, que va lluitar fins el final. Travanté Williams i Brandon Taylor, els més destacats dels bagencs.

Diumenge 22 de Octubre de 2023 a les 19:51

84 Valencia Basket I Jones 8, Puerto 4, Ojeleye 11, Inglis 9 i Davies 15; Claver 2, Reuvers 3, Pradilla 3, Ferrando, Jovic 3, Touré 10 i Robertson 16

79 BAXI Manresa I Taylor 21, Badio 11, Valtonen 2, Robinson 4 i Geben 8; Travanté 19, Steinbergs 2, Sagnia 5, Vaulet 2, Oriola 2 i Dani Pérez 3

Parcials: 22-15, 19-23, 22-20, 21-21

El BAXI Manresa no va poder mantenir la seva bona ratxa de resultats i va caure a la pista del Valencia Basket, un equip d'Eurolliga en dinàmica positiva (84-79). Tot i l'entitat del rival, els bagencs van plantar cara fins els darrers instants.

Els locals van iniciar el partit molt entonats, mentre que als homes de Pedro Martínez els costava anotar. Tot això va provocar que els valencians s'escapessin de fins a dotze punts (22-10). Un triple d'un Travanté inspirat i una cistella de Steinbergs al límit van permetre els visitants retallar distàncies (22-15).

En el segon quart els manresans van sortir amb força i es van situar a només dos punts (22-20). Tot seguit es va entrar en una fase d'intercanvi de cistelles que va afavorir els taronja. No obstant, els bagencs es van mantenir en tot moment dins del partit i van arribar al descans només tres punts per sota (41-38).

Tornant dels vestidors, els visitants no van trigar a capgirar el marcador (41-42). Va ser per pocs segons, ja que uns locals liderats per Robertson van recuperar la iniciativa i, amb cinc punts consecutius de l'escorta, van tancar el tercer quart amb cinc punts de renda en l'electrònic (63-58).

En els deu darrers minuts, els valencians van sortir decidits a sentenciar el partit i van obtenir una diferència de tretze punts (78-65). Tot i les dificultats, els manresans no van deixar de lluitar i es van acostar en el marcador, però ja era massa tard, i els taronja es van mantenir sòlids i no van deixar escapar el duel.

Diumenge a partir de les 12:30 el BAXI Manresa tornarà a jugar al Nou Congost davant el Coviran Granada de Joe Thomasson, Lluís Costa i Pere Tomàs.