Un BAXI Manresa competitiu perd en el darrer tram davant el Real Madrid

Bon partit dels de Pedro Martínez, que es van veure castigats pels detalls. Fins a cinc jugadors (Badio, Geben, Dani Pérez, Robinson i Steinbergs) han superat els 10 crèdits de valoració.

Divendres 29 de Setembre de 2023 a les 23:33

88 BAXI Manresa I Taylor 6, Badio 16, Sagnia 6, Robinson 12 i Geben 10; Travanté 3, Jou 2, Steinbergs 10, Vaulet 9, Zohore 2 i Dani Pérez 12

94 Real Madrid I Campazzo 15, Abalde 5, Musa 23, Yabusele 10 i Poirier 6; Causeur 4, González, Hezonja 8, Rodríguez 5, Llull 13 i Ndiaye 5

Parcials: 26-22, 16-21, 25-30, 21-21

El BAXI Manresa va debutar al Nou Congost en Lliga Endesa amb una gran imatge davant un Real Madrid (vigent campió d'Europa) que no va poder trencar el partit en cap moment i va haver de treballar fins el final per endur-se la victòria.

En el primer quart hi van haver moltes alternatives en el marcador. Els locals van començar més forts, però seguidament els blancs, molt encertats en el tir exterior, van capgirar l'electrònic. Aquesta situació no va durar massa, ja que els vermells van posar-se novament per davant i van obtenir quatre punts de marge gràcies a una cistella sobre la botzina de Robinson (26-22).

En el segon els jugadors dirigits per Pedro Martínez van seguir manant contra el seu poderós rival, assolint una màxima diferència de sis punts. No obstant, els visitants van demostrar el seu talent i van clavar un parcial de 0-10 per arribar a la mitja part un punt per sobre (42-43).

Tornant dels vestidors els homes de Chus Mateo es van mostrar molt efectius en el llançament, però no aconseguien trencar el partit davant uns manresans molt competitius davant la seva afició. Al final del tercer quart, els madridistes guanyaven per sis punts (67-73).

En els deu darrers minuts els bagencs van sortir molt incisius, disposats a capgirar el marcador, i ho van aconseguir gràcies a un parcial inicial de 7-0 (74-73). El partit es va haver de decidir en un frec a frec final, en el qual els blancs van ser millors enfront uns locals que no es van rendir en cap moment.

La Lliga Endesa no s'atura, ja que diumenge a partir de les 17:00 el BAXI Manresa visitarà Lugo per enfrontar-se al Río Breogán.