menu
El BAXI Manresa necessita l'energia extra del Nou Congost
El BAXI Manresa necessita l'energia extra del Nou Congost
El BAXI Manresa necessita l'energia extra del Nou Congost

El BAXI Manresa necessita l'energia extra del Nou Congost

Dimecres, a partir de les 20:30 (M+Deportes1), els manresans, amb diverses baixes, buscaran aconseguir una nova victòria al fortí manresà, davant el Betis, un rival que necessita sumar.

Dimarts 26 de Abril de 2022 a les 16:51

El BAXI Manresa rep la visita del Coosur Real Betis al Nou Congost. El partit correspon a la Jornada 32 de la Lliga Endesa, que s'avança perquè, en la data prèviament assignada, l'equip del Bages estarà disputant la Final Four de la BCL a Bilbao. Els sevillans són setzens amb 9 victòries i 21 derrotes, i necessiten guanyar partits per allunyar-se de la zona de descens. En el matx de la primera volta, els vermells es van imposar contundentment (64-106).

Després de perdre a la pista del Baskonia, l'equip ha tingut pocs entrenaments per preparar el partit. Tot i les baixes, els manresans estan fent un gran final de temporada. Davant el Betis, un cop més, l'equip vol continuar demostrant la seva capacitat de resiliència, i amb l'energia extra del Congost sumar la vintena victòria a la Lliga Endesa. Pedro Martínez segueix sense poder comptar amb Dani Pérez, Dani Garcia, Guillem Jou i Sylvain Francisco. Toni Naspler i Musa Sagnia continuen en la dinàmica del BAXI Manresa.

El Coosur Real Betis, dirigit per Luis Casimiro, és un equip complet. Des de l'inici de la temporada, en el conjunt sevillà hi ha hagut diverses sortides i incorporacions. A les seves files hi ha jugadors amb experiència a la competició com, els ex del Manresa, Eulis Báez i Aleksandar Cvetkovic. De l'equip de Sevilla, cal destacar a Shannon Evans, que és la seva màxima referència ofensiva, amb 16,2 punts i 6,3 assistències per partit. També, a Vitto Brown amb 11,4 punts per partit.

Chima Moneke i Yankuba Sima han comparegut davant la premsa abans del partit de dimecres. L'aler-pivot nigerià deia que «jugar sense bases i amb jugadors que no ocupen les seves posicions és difícil; en els darrers partits, el Betis està fent les coses molt bé, tot i que juguem al Congost, serà un partit complicat, com ho serà el de dissabte». Per la seva banda, el pivot gironí explicava que «estem arribant a final de temporada, portem molta càrrega, tenim moltes baixes, però els que estem disponibles hem de sortir a lluitar pel club i intentarem tirar els partits endavant».