menu
El BAXI Manresa visita el Tenerife, un rival directe
El BAXI Manresa visita el Tenerife, un rival directe
El BAXI Manresa visita el Tenerife, un rival directe

El BAXI Manresa visita el Tenerife, un rival directe

Dissabte a les 18:00 (M+Deportes), els manresans buscaran la victòria. Es presenta dificultat, però els de Pedro Martínez lluitaran per mantenir una bona posició.

Divendres 29 de Abril de 2022 a les 14:04

El BAXI Manresa viatja a San Cristóbal de La Laguna per enfrontar-se amb el Lenovo Tenerife, en el partit corresponent a la Jornada 31 de la Lliga Endesa. Els canaris són cinquens amb 19 victòries i 12 derrotes, mentre que els manresans són sisens amb el mateix balanç. En el matx de la primera volta, els del Bages van vèncer a la pròrroga, in-extremis, amb una cistella guanyadora de Dani Pérez (95-93).

Després de lluitar fins al final i perdre davant el Betis, els vermells, igual que el seu rival, han tingut pocs entrenaments per preparar el partit. El duel de dissabte confronta a dos rivals directes, que es juguen consolidar-se a la cinquena posició de la Lliga Endesa, per així mantenir una posició favorable per la primera ronda del play-off. Pedro Martínez continua sense poder comptar amb Dani Pérez, Dani Garcia i Guillem Jou. Toni Naspler i Musa Sagnia continuen en la dinàmica del BAXI Manresa.

El Lenovo Tenerife, dirigit per Txus Vidorreta, és un equip talentós format per jugadors experimentats a la competició. Dels illencs, cal destacar el seu joc coral, però, en especial, a Giorgi Shermadini, amb 15,6 punts i 6 rebots per matx, i a Marcelinho Huertas, amb 12,9 i 6,3 assistències per partit. Menció especial per l'excel·lent rendiment de Bruno Fitiplado i Sasu Salin.

Abans del partit de dissabte han comparegut Luke Maye i Juampi Vaulet. El de Carolina del Nord ha explicat que «estem batallant, és difícil no tenir 3 dels nostres bases, intentem superar l'adversitat i jugar el millor que podem; els entrenadors estan fent una gran feina en la preparació: són un equip que tira molt bé des del perímetre, hem d'intentar treure'ls del seu ritme». Per la seva banda, Juampi Vaulet apuntava que «ens falten bases i entrenem canviant de posició i jugant en llocs on no hi estem acostumats; el Tenerife és un equip amb molts jugadors de talent, i amb Shermadini i Huertas que juguen molt bé el pick and roll».