menu
El present del BAXI Manresa passa per la pista del Río Breogán
El present del BAXI Manresa passa per la pista del Río Breogán
El present del BAXI Manresa passa per la pista del Río Breogán

El present del BAXI Manresa passa per la pista del Río Breogán

Aquest dijous a les 18:00 (M+Deportes2) l'equip del Bages busca la 19a victòria per seguir a les primeres places de la classificació.

Dimecres 13 de Abril de 2022 a les 12:39

El BAXI Manresa viatja a Lugo per enfrontar-se amb el Río Breogán, en el partit corresponent a la Jornada 19 de la Lliga Endesa. Tots els partits d'aquesta Jornada van ser substituïts per la 16, que no es va poder jugar pels abundants casos de Covid en els equips ACB, i van ser reajustats entre el 12 i el 14 d'abril. Els gallecs són el desè classificat amb un balanç de 13 victòries i 14 derrotes. En el matx de la primera volta, els manresans van vèncer (86-75).

Després de fer història i classificar-se per la Final Four de Bilbao, derrotant l'Unicaja (89-91), el BAXI Manresa no pot encarar el tram final de temporada amb millors sensacions possibles. Ara, per això, el present dels vermells passa per Lugo, i a Galícia l'equip té l'oportunitat de sumar una nova victòria per no despenjar-se de les primeres places. Abans, però, haurà de superar el Río Breogán, que és un rival exigent i juga a una pista complica. Pedro Martínez no té a disposició a Dani Garcia i a Guillem Jou, que continuen sent baixa per les seves lesions. Toni Naspler segueix reforçant l'equip.

El Río Breogán, dirigit per Veljko Mrsic, és un equip molt difícil de guanyar al Pazo Provincial dos Deportes, on només hi ha perdut 3 partits. A la seva plantilla, els gallecs hi tenen dos vells coneguts de l'afició manresana, Jordan Sakho i Marko Lukovic. L'equip de Lugo està fent una gran temporada, i, entre molts altres factors, s'explica gràcies el rendiment de la seva màxima referència ofensiva, Dzanan Musa, que anota 20 punts per partit i és seriós candidat per guanyar el MVP de la Lliga Endesa. També, cal destacar a Trae Bell-Haynes amb 13,2 punts i 4,2 assistències per partit.