menu
Visita difícil del BAXI Manresa a casa d'un Murcia que és un mur
Visita difícil del BAXI Manresa a casa d'un Murcia que és un mur
Visita difícil del BAXI Manresa a casa d'un Murcia que és un mur

Visita difícil del BAXI Manresa a casa d'un Murcia que és un mur

Els del Bages disputen diumenge al migdia (12:30) la jornada 8 davant d'una plantilla renovada però experimentada que basa el seu èxit en una gran defensa i talent en atac.

Divendres 3 de Novembre de 2023 a les 16:06

El BAXI Manresa buscarà allargar el seu bon moment de forma, amb quatre victòries en els darrers cinc partits, a la complicada pista de l'UCAM Múrcia, en un matx que es disputarà diumenge a partir de les 12:30 i serà retransmès en directe per Movistar+ Deportes i Ràdio Manresa. Tot i les baixes de llarga durada de Guillem Jou i Juampi Vaulet, l'equip de Pedro Martínez buscarà plantar cara a un equip que aquesta temporada no ha perdut a casa .

El conjunt bagenc encara un tram de calendari complicat, amb quatre dels propers cinc enfrontaments fora de casa, el primer d'ells contra el conjunt de Sito Alonso, i posteriorment visitant Andorra, Vitòria i Màlaga, passant el dia 19 pel Nou Congost per enfrontar el Monbus Obradoiro. A banda de les baixes de Guillem Jou i Juampi Vaulet, també ha patit aquesta setmana una lesió a la mà Ladji Coulibaly, que estava entrenant amb l'equip. El BAXI Manresa comença un mes de novembre amb 3 partits fora de casa.

Els murcians presenten el mateix balanç que els manresans, amb quatre victòries i tres derrotes, i són un equip que es fa molt fort a casa, on han guanyat clarament els tres partits que hi han disputat, contra rivals de la zona alta de la classificació com el Baskonia, el Lenovo Tenerife i el Dreamland Gran Canaria. A nivell individual sobresurt la figura del pivot Birgander, fitxat aquesta temporada, que lidera la competició en valoració, punts i rebots. El suec està ben acompanyat per homes com Dylan Ennis, Ludde Hakanson, i Howard Sant-Roos. A la plantilla de Sito Alonso hi trobem l'ex-manresà Jordan Sakho. Els murcians aquesta temporada també disputen competició europea. Els de Sito Alonso es troben amb un balanç d'una victòria i una derrota a la Basketball Champions League després de derrotar aquest dimecres l'Igokea (72-47).

Pedro Martínez parlava amb els mitjans de comunicació aquest divendres. El coach manresà deia que «són un equip excel·let en defensa: agressiu, defensen amb pressió... són molt bons a darrere, no estàs còmode jugant contra ells; han fitxat molt talent amb Hakanson, Ennis, Sant-Roos i Birgander, que està sent l'MVP de la lliga; cal estar preparats per tal que no ens passi com al seu darrer rival a la BCL».