menu
El BAXI Manresa torna a la competició amb un rival duríssim al Congost
El BAXI Manresa torna a la competició amb un rival duríssim al Congost
El BAXI Manresa torna a la competició amb un rival duríssim al Congost

El BAXI Manresa torna a la competició amb un rival duríssim al Congost

L'UCAM Murcia visita el pavelló manresà en la jornada 23, la primera després de la Copa i l'aturada FIBA. Juampi Vaulet no està disponible per una lesió muscular.

Divendres 1 de Març de 2024 a les 16:13

Després de competir fins al final en els dos partits consecutius davant el Barça, al Nou Congost i als quarts de final de la Copa del Rei de Màlaga, el BAXI Manresa vol reprendre la Lliga Endesa amb bon peu, i buscarà aconseguir un triomf en la visita de l’UCAM Murcia, dissabte a les 18:00 (M+ Deportes 2 i Ràdio Manresa).

El Nou Congost presentarà, com ja és habitual últimament, un gran aspecte. L'equip del Bages vol aconseguir la seva 13a victòria, fet que el situaria amb les mateixes que el seu rival de dissabte, que ara mateix és 5è. Pedro Martínez no podrà comptar per al partit d'aquest dissabte amb Juampi Vaulet, que s'ha fet una ruptura muscular i serà baixa els propers dies. En canvi, però, Dani Garcia ja s'ha reincorporat durant aquesta setmana.

L’UCAM Murcia és un dels equips revelació de la Lliga Endesa. El conjunt dirigit per Sito Alonso ocupa una meritòria cinquena posició i arriba al Nou Congost en bona dinàmica, amb victòries davant el Bilbao i el Granada abans de l’aturada de la lliga i posant en problemes fins al final al Real Madrid a la Copa. El seu jugador més en forma és Marko Todorovic, designat com a millor jugador de febrer. A part del pivot, tenen altres jugadors de qualitat com Howard Sant-Roos, Ludde Hakanson, Dylan Ennis o Rodions Kurucs. Finalment, la setmana passada van incorporar Jonah Radebaugh, un escorta que militava al Valencia Basket la passada temporada.

En la roda de premsa prèvia al partit, Pedro Martínez va explicar que «l'UCAM Murcia està fent una gran temporada i al partit de la primera volta ens van dominar i ens van guanyar fàcilment; juguen molt dur i molt físic, recuperen moltes pilotes; és un molt bon equip que ens costarà molt, cal veure si estem encertats davant d'un equip que té la 3a millor defensa de la lliga; esperem que a ells també els costi molt guanyar-nos».