menu
El BAXI Manresa vol seguir mirant amunt davant d'un equip 'top'
El BAXI Manresa vol seguir mirant amunt davant d'un equip 'top'
El BAXI Manresa vol seguir mirant amunt davant d'un equip 'top'

El BAXI Manresa vol seguir mirant amunt davant d'un equip 'top'

El Gran Canaria, 4t classificat, visita aquest dissabte a les 20:45 un Nou Congost que serà ple. Els manresans volen aconseguir la 14a victòria. Juampi Vaulet es recupera encara de la seva lesió.

Divendres 15 de Març de 2024 a les 16:25

Després d’endur-se el derbi català a la pista del Joventut gràcies a un triple guanyador de Marcis Steinbergs, el BAXI Manresa torna a jugar al Nou Congost per disputar el partit de la jornada 25 de la Lliga Endesa davant un altre rival complicat, el Gran Canaria. El duel es jugarà dissabte a partir de les 20:45 (M+ Deportes 2 i Ràdio Manresa).

El BAXI Manresa vol seguir mirant el més amunt possible. Per poder-ho fer caldrà competir i intentar guanyar el Gran Canaria. El factor Congost serà un cop més en aquesta 25a jornada: s'espera de nou el pavelló ple de gom a gom. Pel que fa a l'estat físic de la plantilla, Juampi Vaulet és l'únic jugador que no està encara al 100%. Tot i no estar ja lesionat, encara no té ritme competitiu i no es pot comptar amb la seva aportació normal.

El Gran Canaria està completant una gran temporada a la Lliga Endesa, en la qual és quart amb 16 victòries i 8 derrotes. El conjunt de Jaka Lakovic és irregular lluny de casa, amb victòries de mèrit a Vitòria i a València i derrotes contundents a Girona o a Palència. Fa deu dies els illencs van encaixar un cop dur en caure a casa davant el Besiktas turc als vuitens de final de l’Eurocup, però seguidament es van refer amb una pallissa al Casademont Zaragoza, també com a local. Els dos jugadors més destacats dels canaris són Ethan Happ i Nico Brussino, que estan acompanyats per homes com AJ Slaughter, Ben Lammers, John Shurna o Andrew Albicy.

En la roda de premsa prèvia al partit, Pedro Martínez deia que «el Gran Canaria va ser cap de sèrie a la Copa, és un dels 4 primers classificats; a més tenen molta riquesa tàctica, anoten de diverses maneres, a prop de cistella o tirant de 3, tenen ritme i són agressius en defensa; és un dels 3 partits més difícils que ens queden; tenen alers molt diferents: Slaughter, Brussino, Miquel Salvó... o bases molt generadors i pivots que fan de tot, és un equipàs i entrenadors i jugadors ho estan fent molt bé».