menu
Repte per al BAXI Manresa visita a la pista del Real Madrid
Repte per al BAXI Manresa visita a la pista del Real Madrid
Repte per al BAXI Manresa visita a la pista del Real Madrid

Repte per al BAXI Manresa visita a la pista del Real Madrid

Visita a la pista del líder de la Lliga Endesa i de l'Eurolliga, que s'està mostrant intractable en gairebé tots els partits. L'equip del Bages té de moment tots els seus homes disponibles, i en caldrà descartar un.

Divendres 29 de Març de 2024 a les 11:19

El BAXI Manresa visitarà, aquest diumenge a partir de les 12:30 (M+ Deportes i Ràdio Manresa), una de les pistes més complicades de la competició, la del Real Madrid. L'equip de Pedro Martínez, que suma tres victòries consecutives, buscarà sorprendre els blancs i demostrar que vol continuar lluitant per les primeres places.

Pedro Martínez haurà de tornar a decidir quin jugador deixa fora de la convocatòria per al partit d'aquest diumenge. L'equip es recupera del partit intens disputat dissabte passat a Girona, on es va aconseguir una victòria al límit. Segueix per tant la bona dinàmica i ara es posa a prova en una de les pistes més infranquejables de la lliga, tot un repte per l'equip del Nou Congost.

Els homes dirigits per Chus Mateo són l'equip més en forma, liderant tant la Lliga Endesa, amb un balanç de 23 victòries i 3 derrotes, com l'Eurolliga. Els madridistes només han caigut derrotats en una ocasió al WiZink Center aquesta temporada en la competició domèstica, davant l'Unicaja. El Madrid és un conjunt ple de grans jugadors del panorama europeu, com ara Edy Tavares, Facu Campazzo, Dzanan Musa, Vincent Poirier, Mario Hezonja o l'exmanresà Sergio Llull, entre d'altres.

Pedro Martínez: «estem animats i esperant fer un bon partit, recuperant físicament els jugadors; el que més salta a la vista és que és un equip amb molt talent ofensiu, però també destaco d'ells que és un equip que defensa molt bé: són agressius, la seva estratègia és molt bona i mai estàs a gust; estan fent una temporada bona perquè tenen molt esforç en defensa; cal que anem amb bona mentalitat, i si fem un gran partit podem tenir alguna possibilitat».