menu
Atenció abonats i aficionats del Nou Congost
Atenció abonats i aficionats del Nou Congost
Atenció abonats i aficionats del Nou Congost

Atenció abonats i aficionats del Nou Congost

Volem seguir sent apassionats, però no podem permetre incivisme al nostre pavelló.

Dijous 9 de Maig de 2019 a les 10:36

Aquesta temporada, els aficionats i abonats del Bàsquet Manresa estan gaudint amb el nostre equip. Vibrem, ens emocionem, patim i ens apassionem amb el BAXI Manresa, tal com hem fet sempre.

Lamentablement, al nostre pavelló, hem vist aquesta temporada com han caigut sobre el parquet objectes des de la grada. Aquest llançament d’objectes té conseqüències negatives per al club, tant des del punt de vista de la imatge, com econòmic. En cas de reincidència, en la que ja hem incorregut, es podria arribar al tancament del pavelló en algun partit. Sense oblidar, que el responsable de qualsevol tipus de comportament fora de la normativa, assumirà les conseqüències corresponents per part del club i/o des dels organismes competents.

Recordeu que no es pot portar al pavelló qualsevol tipus d’objecte que pugui ser llançat a la pista, així com tampoc es pot envaïr de cap manera l’espai per on es mouen jugadors, tècnics i àrbitres.

Com a club, no és la imatge que volem transmetre. La nostra gent i la nostra ciutat gaudeixen del bàsquet, ho vol seguir fent i, per això, necessitem entre tots ser conscients que la nostra passió no pot sobrepassar segons quins límits.

>>> Recorda la normativa en aquest enllaç