menu
Resultats dels tres internacionals del BAXI Manresa
Resultats dels tres internacionals del BAXI Manresa
Resultats dels tres internacionals del BAXI Manresa

Resultats dels tres internacionals del BAXI Manresa

Juan Pablo Vaulet, William Magarity i Luke Nelson han disputat partits amb les seves seleccions

Dilluns 24 de Febrer de 2020 a les 11:49

Fins a tres jugadors del BAXI Manresa han disputat aquests dies partits amb les seves seleccions, corresponents a les fases de classificació dels seus respectius campionats continentals.

L'Argentina, amb l'aler Juan Pablo Vaulet a les seves files, va començar els partits per entrar a l'Americup 2021 amb una derrota davant Veneçuela, a San Luis (68-74). Vaulet va disputar gairebé dotze minuts, en els quals va anotar nou punts.

>>> Estadística de l'Argentina-Veneçuela

Tres dies després els dos equips es van tornar a veure les cares, en aquesta ocasió a Caracas, i allà el triomf va ser pels argentins (72-73). L'aler del BAXI va jugar catorze minuts i va fer vuit punts.

>>> Estadística del Veneçuela-Argentina

Per la seva banda, el combinat de Suècia, amb William Magarity, va iniciar el seu camí cap a l'Eurobasket 2021 amb una derrota contra Croàcia, a Zagreb (72-56). L'ala-pivot va jugar gairebé trenta minuts i va convertir deu punts.

>>> Estadística del Croàcia-Suècia

En el seu segon duel, els escandinaus van superar Turquia a Estocolm (87-80), amb tretze punts en 23 minuts de Magarity.

>>> Estadística del Suècia-Turquia

Finalment, la Gran Bretanya de Luke Nelson també va perdre, en el seu cas enfront Montenegro, a Podgorica (81-74). L'escorta va estar 32 minuts i mig sobre la pista, en els quals va anotar nou punts.

>>> Estadística del Montenegro-Gran Bretanya

Els britànics van assolir la victòria a casa, concretament a Newcastle, contra Alemanya (81-73). Nelson va ser el millor jugador del partit i va signar una gran actuació, amb 26 punts en 30 minuts de joc.

>>> Estadística del Gran Bretanya-Alemanya