menu
Marc Peñarroya es desvincula del Bàsquet Manresa
Marc Peñarroya es desvincula del Bàsquet Manresa
Marc Peñarroya es desvincula del Bàsquet Manresa

Marc Peñarroya es desvincula del Bàsquet Manresa

El base manresà deixa de formar part del club i seguirà la seva carrera fora del Nou Congost.

Dilluns 3 de Juliol de 2023 a les 18:36

Va arribar al club quan era tot just un nen i se'n va sent un home. Marc Peñarroya va passar per les categories inferiors del Bàsquet Manresa des dels 13 anys i se'n va amb 21 després d'haver debutat a la Lliga Endesa i sent un jugador contrastat a la segona categoria estatal.

El manresà va arribar al club el 2015, amb 13 anys, i va ser a les categories inferiors fins el 2020. Posteriorment va jugar com a vinculat al CB Artés de la Lliga EBA el curs 2020-2021 i com a cedit al Palmer Alma Mediterránea de la LEB Or (2021-2022) i a l'Oviedo Club Baloncesto, també de la segona divisió estatal (2022-2023). 

Amb el primer equip del Bàsquet Manresa, Peñarroya va debutar a la Lliga Endesa el 20 d'octubre del 2019, amb 17 anys, disputant poc més de deu minuts contra l'aleshores Iberostar Tenerife al Nou Congost. Tres dies després es va estrenar a la Basketball Champions League i va ser a la pista poc més de quatre minuts en el triomf contra el Lietkabelis lituà, també a Manresa. La temporada següent, la 2020-2021, va jugar tres partits més a la màxima competició estatal amb l'equip manresà.

El club vol agrair públicament la feina i l'esforç de Marc Peñarroya durant tots aquests anys i li desitja la millor de les sorts d'aquí en endavant.