menu
El BAXI Manresa veu com se li escapa la victòria en el darrer tram a Fuenlabrada
El BAXI Manresa veu com se li escapa la victòria en el darrer tram a Fuenlabrada
El BAXI Manresa veu com se li escapa la victòria en el darrer tram a Fuenlabrada

El BAXI Manresa veu com se li escapa la victòria en el darrer tram a Fuenlabrada

Excel·lent inici de partit amb un Toolson inspiradíssim i devallada en la segona meitat, on els locals han estat molt encertats i han aconseguit remuntar. Bon partit de Mitrovic amb 21 punts i 24 de valoració, i també de Toolson, amb 23.

Dissabte 9 de Novembre de 2019 a les 20:52

Semblava que podia arribar la tercera victòria del BAXI Manresa a la Lliga Endesa, però finalment no va poder ser. Es va escapar a Fuenlabrada després d'una més que bona primera meitat. El partit es capgirava com un mitjó en la segona meitat, on els locals van trobar l'encert a partir del manresà Marc Garcia. Els homes més inspirats dels manresans van ser Toolson amb 23 punts i Mitrovic amb 21.

El partit començava amb un Manresa duríssim en defensa, plantejant un partit que ha assecat l'atac del Fuenlabrada. Toolson no fallava cap tir en el primer tram, i aconseguia anotar 5/5 en llançaments, 4 triples inclosos. El triple inicial de Jou (ahir 13 punts) seguia amb l'encert i la bona feina de Mitrovic als taulers. Els locals no trobaven encert i el BAXI Manresa ho aprofitava.

El segon període seria més igualat, i el Fuenlabrada s'acostava. De tota manera, els del Bages. Toolson seguia sense saber què volia dir fallar, i va tenir la oportunitat al final del període de fer créixer l'avantatge, però va fallar els primers triples. Els locals milloraven però els catalans mantenien 12 punts més al descans.

En la segona meitat, devallada: fonamentalment els problemes del BAXI Manresa van ser en defens, encaixant 31 i 26 punts. Mitrovic semblava l'únic inspirat, mentre que per part dels madrilenys, Marc Garcia, anotaria un festival de triples. (5 de 7). Ferrari trobava el seu primer triple, però a partir d'aquell moment Richotti, Gillette i sobretot Garcia començaven una remuntada que seria imparable.

En el darrer període, els locals aconseguien capgirar el marcador a 5 minuts pel final. El final seria ajustat i els darrers intents per mantenir-se vius anaven càrrec de Jou amb un triple i amb un 2 més 1 de Mitrovic. Una tècnica rigorosa a Guillem Jou després de cometre falta tancava les opcions. Final i derrota a Fuenlabrada.