El BAXI Manresa no s'atura i es manté intractable a la BCL

Els bagencs van demostrar solidesa i un gran joc coral per endur-se la cinquena victòria en cinc partits, aquest cop a la pista de l'Stal Ostrow polonès.

Dimarts 7 de Desembre de 2021 a les 21:01

75 Stal Ostrow I Simmons 7, Drechsel 14, Palmer 13, Young 17 i Loncar 2; Florence 14, Andersson 7, Zalucki i Mokros 1

88 BAXI Manresa I Dani Garcia 6, Thomasson 9, Valtonen 8, Moneke 16 i Bako 10; Francisco 8, Jou 6, Steinbergs, Rafa Martínez 11, Maye 7, Dani Pérez 2 i Sima 5

Parcials: 15-23, 18-18, 24-26, 18-21

El BAXI Manresa continua mostrant un gran nivell a la Basketball Champions League. En la cinquena jornada de la competició va obtenir la cinquena victòria a la complicada pista d'un Stal Ostrow que es jugava el seu futur en la competició (75-88). Amb la classificació a la butxaca, els dotze jugadors es van repartir els minuts i només Steinbergs es va quedar sense anotar.

Els jugadors dirigits per Pedro Martínez van iniciar amb força el duel i van clavar un parcial inicial de 0-7 gràcies a un gran treball defensiu, que va impedir anotar als polonesos fins el tercer minut. Tot seguit, els visitants van mostrar un gran encert des del triple, fet que els va fer tancar el primer quart amb vuit punts de renda (15-23).

En el segon els vermells no van poder mantenir l'efectivitat, i els locals ho van aprofitar per empatar a 26. Seguidament, els bagencs no van tardar a recuperar el domini en el joc i van tornar a obrir forat per tal d'arribar al descans novament vuit punts per sobre en l'electrònic (33-41).

En la represa, uns manresans liderats per Rafa Martínez van tornar a clavar una ratxa de triples i van agafar una màxima diferència de divuit punts. No obstant, l'Stal Ostrow no es va rendir i va aconseguir retallar distàncies i situar-se a només deu punts al final del tercer quart (57-67).

En els deu darrers minuts els polonesos, que necessitaven el triomf de cara a les seves opcions de classificar-se pel play-in, es van acostar perillosament en el marcador, però els visitants no es van posar nerviosos i van mostrar-se solvents per allargar la bona ratxa de resultats i mantenir la imbatibilitat en competició europea.

La propera parada en el camí del BAXI Manresa serà dissabte a partir de les 18:00 hores, quan visitarà la complicada pista del Gran Canària a la recerca d'un nou triomf a la Lliga Endesa.