El BAXI Manresa ensopega a la BCL davant el Limoges

Els bagencs van manar a l'inici gràcies a l'actuació de Harding (20 punts i 7/7 en tirs de camp al primer quart) i van tenir opcions de victòria fins un final en el qual els francesos van estar més encertats.

Dimarts 6 de Desembre de 2022 a les 22:41

77 BAXI Manresa I Dani Pérez 9, Harding 30, Waczynski 5, Vaulet 8 i Tyson Pérez 4; Badio 3, Jou, Steinbergs 6, Sagnia, Ferrari 3 i Caroline 9

88 Limoges CSP I Jones 13, Hawkins 21, Lang 14, Rodriguez 22 i Yeguete 6; Graves 8, Mbaka 2, Wojciechowski, Ugolin i Schilling 2

Parcials: 33-22, 16-20, 15-27, 13-19

El BAXI Manresa va caure novament al Nou Congost, en aquesta ocasió en la visita del Limoges francès en la cinquena jornada de la primera fase de grups de la Basketball Champions League (77-88). Els bagencs van manar en la primera meitat gràcies a la gran actuació de Harding, però en la segona els francesos van reaccionar i van acabar guanyant en els darrers instants.

L'inici de partit va tenir un protagonista clar: Jerrick Harding. L'escorta nord-americà es va posar l'equip a l'esquena i, amb uns registres de 20 punts i 7 de 7 en tirs de camp només al primer quart, el va dur a obtenir onze punts de marge en el marcador (33-22).

En el segon període, els francesos van sortir millor i van clavar un parcial inicial de 0-5. Després d'una reacció dels vermells, que va obligar el tècnic rival a demanar temps mort, els visitants van seguir retallant i es van situar a un sol punt. Dos triples de Caroline van situar el 49-42 amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

Tornant dels vestidors, el Limoges va anotar nou punts consecutius que els van permetre capgirar l'electrònic (54-56). A partir d'aquí hi va haver igualtat en el joc i, tot i que els francesos van tancar el tercer quart per davant (64-69), tot s'havia de decidir en els deu darrers minuts.

En aquests, cap dels dos conjunts va poder obrir forat en el marcador, i en els últims instants els francesos van estar més entonats i es van endur el seu segon triomf a la fase de grups de la BCL.

Diumenge a partir de les 12:30, el BAXI Manresa tindrà un partit molt complicat a la Lliga Endesa, ja que visitarà la pista d'un dels millors equips del continent europeu, el Real Madrid.