menu
Nova oportunitat europea al Congost per al BAXI Manresa
Nova oportunitat europea al Congost per al BAXI Manresa
Nova oportunitat europea al Congost per al BAXI Manresa

Nova oportunitat europea al Congost per al BAXI Manresa

Visita del Limoges CSP, a qui els manresans van guanyar a França per 73 a 76. Els del Bages, empatats a victòries amb l'SL Benfica, volen mantenir el liderat del grup F.

Dilluns 5 de Desembre de 2022 a les 16:04

La setmana comença al Nou Congost amb una prèvia de partit de Basketball Champions League. El BAXI Manresa té el repte de superar a casa el Limoges CSP, un equip que tot i el seu inici irregular, ha remuntat el vol i duu una ratxa excel·lent a França, derrotant grans equips.

El BAXI Manresa es vol refer després de la derrota a la Lliga Endesa competint de nou. Toca rebre el Limoges CSP a la Champions League i defensar el liderat que ostenta l'equip de Pedro Martínez. La plantilla estarà disponible per a l'entrenador, tot i que cal recordar que Matthias Tass no va poder ser inscrit a la competició.

Els visitants estan en una ratxa impressionant. En les darreres 3 jornades de la Lliga Francesa han derrotat els equips més potents de la competició: Monaco i Asvel (Eurolliga) i JDA Dijon (Eurocup). L'equip dirigit per Massimo Cancellieri té en Bryce Jones i Desi Rodríguez els jugadors més anotadors, a banda de jugadors experimentats com Govens o Lang.

Abans del partit han fet declaracions Frankie Ferrari i Guillem Jou. El base californià avisava que «caldrà que fem un bon partit; és important tant per nosaltres com per ells, i ells donaran la seva millor versió». Per la seva banda, el capità deia que «arriben en una dinàmica positiva, després de derrotar Monaco i Asvel; hem de pensar que juguem al Congost i hem de treure el caràcter; cal canviar la dinàmica i demà és un bon moment per començar; el més perillós és el seu joc arribant i el bloqueig directe».