El BAXI Manresa tanca la pretemporada amb victòria a Salt

El BAXI Manresa derrota per 76-91 el Bàsquet Girona amb un ritme alt de joc i un partit coral en què fins a sis jugadors acaben amb 10 o més crèdits de valoració.

Dilluns 18 de Setembre de 2023 a les 22:20

76 Bàsquet Girona I Iroegbu 13, Marcos 3, Martínez 6, Pons 9 i Goloman 7; Fjellerup 11, Vila, Sala 3, Colom 8, Susinskas 3, Sorolla 5 i Dordevic 8

91 BAXI Manresa I Taylor 5, Badio 5, Travanté 5, Robinson 8 i Geben 12; Jou 9, Dani García 7, Steinbergs 7, Sagnia 4, Valtonen 6, Vaulet 6, Zohore 4 i Dani Pérez 13

Parcials: 25-16, 12-26, 19-27, 20-22

El BAXI Manresa va tancar la pretemporada amb un balanç de sis victòries en set partits. La darrera d'elles va ser contra el Bàsquet Girona (76-91), en un partit en motiu de la celebració dels 50 anys del Club Bàsquet Salt. Els bagencs van exhibir un ritme de joc frenètic i van dominar el duel a partir del segon quart. Fins a sis jugadors van finalitzar amb 10 o més crèdits de valoració.

Després d'uns primers instants anivellats, els gironins, que dominaven completament el rebot a les dues cistelles, van poder obrir forat en el marcador i van aconseguir nou punts de renda al final del primer quart (25-16).

En el segon els jugadors de Pedro Martínez van sortir més endollats i, amb un Jou molt encertat des del triple, van clavar un parcial de 0-14 per capgirar l'electrònic. Els homes de Salva Camps van replicar amb un altre parcial i van tornar a posar-se per davant per poc temps, ja que els manresans es van refer i van arribar al descans amb cinc punts de marge (37-42).

Tornant dels vestidors els bagencs van fer novament un gran inici i van ampliar la diferència fins els deu punts (39-49), fet que va provocar que Camps aturés el partit. A partir d'aquí, el BAXI Manresa va anar mantenint la distància, i un triple de Dani Pérez va situar el 55-69 del final del tercer quart.

En els deu darrers minuts, els bagencs van continuar imprimint el seu alt ritme de joc, i gràcies a això van poder controlar els intents de remuntada del rival per sumar una nova victòria en el darrer partit de pretemporada.

El BAXI Manresa debutarà a la Lliga Endesa diumenge, i ho farà a la complicada pista del Dreamland Gran Canaria, en un matx que s'iniciarà a les 13:00.