El BAXI Manresa controla el Breogán des de l'inici i suma l'onzena victòria

Els bagencs dominen des del principi un bregador equip gallec i guanyen amb solvència. Brancou Badio i Marcis Steinbergs, els més destacats dels locals.

Dissabte 27 de Gener de 2024 a les 22:58

83 BAXI Manresa I Dani Pérez 8, Badio 18, Sagnia 1, Robinson 13 i Geben 6; Travanté 2, Taylor, Dani García 6, Steinbergs 13, Valtonen 10 i Vaulet 6

68 Río Breogán I Sergi García 5, McLemore 15, Momirov 8, Nakic 2 i Sajus 8; Polite 4, Rudan, Jogela 6, Sakho 4, Fernández 7 i Sergi Quintela 9

Parcials: 15-12, 25-16, 22-23, 21-17

El BAXI Manresa va sumar l'onzena victòria de la temporada després de derrotar el Río Breogán al Nou Congost (83-68). Els bagencs van dominar ja des del primer quart i no van haver de patir als últims minuts.

El partit es va posar en marxa amb un ritme molt accelerat, molta igualtat entre els dos conjunts i poc encert a banda i banda. Els vermells, que van manar en el marcador durant la majoria dels minuts, van tancar el primer quart amb tres punts de renda (15-12).

En el segon els locals es van mostrar superiors i, liderats per Badio i Valtonen, van clavar un parcial de 12-3 i van arribar a assolir quinze punts de diferència (40-25). A la mitja part de l'enfrontament, els manresans manaven per dotze punts (40-28).

Tornant dels vestidors el joc va ser molt anivellat, i aquesta situació va afavorir uns bagencs que mantenien a ratlla els gallecs i conservaven una diferència important. El tercer quart es va tancar amb el matx molt ben encarat pels interessos dels vermells (62-51).

En els deu darrers minuts els locals no van afluixar, van aconseguir una màxima diferència de 21 punts i no van deixar que el Breogán entrés al partit en cap moment. Al tram final l'afició no va patir per la victòria i va poder gaudir amb el joc del seu equip.

Diumenge a partir de les 18:30 el BAXI Manresa visitarà la pista del Coviran Granada de Lluís Costa, Joe Thomasson i Pere Tomàs.