menu
El BAXI Manresa rep un amenaçador Breogán al Nou Congost
El BAXI Manresa rep un amenaçador Breogán al Nou Congost
El BAXI Manresa rep un amenaçador Breogán al Nou Congost

El BAXI Manresa rep un amenaçador Breogán al Nou Congost

Els manresans reben la visita dels gallecs, que després de recuperar i fitxar jugadors estan en el millor moment de la temporada. Pierre Oriola serà baixa per la lesió que s'ha fet aquesta setmana.

Divendres 26 de Gener de 2024 a les 16:01

Després d'aconseguir la desena victòria de la temporada a Palencia, el BAXI Manresa torna al Congost, on els de Pedro Martínez reben a un Río Breogán en bona dinàmica. El partit es posarà en marxa dissabte a partir de les 20:45 (M+ Deportes 2 i Ràdio Manresa). Aquesta setmana es va lesionar Pierre Oriola, que haurà de recuperar-se d'una lesió a l'isquiotibial.

El Nou Congost serà l'escenari aquest dissabte al vespre d'una nova jornada i, per tant, una nova oportunitat pel BAXI Manresa per acostar-se als objectius de la temporada. El primer és la permanència, i l'equip de Pedro Martínez hi és a prop. Amb 12 victòries, es podria aconseguir virtualment. Ho haurà d'intentar però amb la baixa de Pierre Oriola, que aquesta setmana ha patit una ruptura parcial del tendó conjunt insercional (a l'isquiotibial dret). Guillem Jou segueix recuperant-se de la seva lesió a l'esquena.

El Río Breogán arriba a Manresa amb l'objectiu de fer un altre pas endavant en una lluita per la permanència en la qual estan implicats molts equips. En les tres darreres jornades han sumat dos triomfs vitals com a locals davant rivals directes com el Coviran Granada i el Bàsquet Girona i van dominar durant poc més de 27 minuts a la complicada pista del Valencia Basket. Els dos jugadors més valorats del conjunt dirigit per Veljko Mrsic són dos exmanresans: Sergi García i Martynas Sajus. A més, fa pocs dies van incorporar Jordan Sakho, un altre vell conegut per l'afició bagenca.

En la roda de premsa prèvia al partit, Pedro Martínez va explicar que «hem de superar la situació de les lesions amb la força de l'equip; el Breogán ha guanyat 2 dels 3 darrers partits i el que ha perdut és el que ha jugat millor; han fitxat un bon jugador americà amb molt bon nivell; juguen molt bé i tenen les idees molt clares i estan en el millor moment de la temporada, amb tendència a anar amunt; l'any passat vam perdre de 36 punts amb ells i també està bé recordar-ho»*.