El BAXI Manresa torna a guanyar un partit al límit

Després de dominar des de l'inici a la pista del Bàsquet Girona i de veure com el rival remuntava als darrers segons, una cistella de Badio i una gran defensa de Travanté van donar el quinzè triomf als bagencs.

Dissabte 23 de Març de 2024 a les 20:46

83 Bàsquet Girona I Marcos 5, Iroegbu 22, Martínez 10, Pons 6 i Sorolla 2; Fjellerup 2, Vila 5, Colom 16, Birch 2, Chery 5, Susinskas 6 i Djordjevic 2

84 BAXI Manresa I Dani Pérez 13, Travanté 11, Vaulet, Robinson 10 i Oriola 2; Badio 13, Dani García, Taylor 13, Steinbergs 3, Sagnia 2, Mawugbe 8 i Geben 9

Parcials: 25-30, 21-22, 14-21, 23-11

El BAXI Manresa va obtenir la quinzena victòria de la temporada després de vèncer per la mínima a la pista del Bàsquet Girona (83-84). Els manresans van dominar des del principi però van estar a punt de deixar escapar el partit als darrers segons, quan una cistella de Badio i una gran defensa de Travanté ho van impedir. D'aquesta manera, els bagencs continuen en una bona dinàmica de resultats: van sumar la tercera victòria consecutiva i van encadenar el quart triomf seguit fora de casa.

Després d'uns primers instants amb alternatives i intercanvi de cistelles per part dels dos equips, els visitants van anotar tres triples seguits i van obrir forat en el marcador (11-20). Els locals van reaccionar i es van apropar a un sol punt abans d'una nova escapada dels de Pedro Martínez (25-30).

En el segon quart els gironins van sortir millor i van aconseguir remuntar i situar-se per davant (40-37). No obstant, els manresans no es van posar nerviosos i van anotar onze punts consecutius per situar-se vuit a sobre (40-48), una diferència que es va retallar a sis al descans (46-52).

Tornant dels vestidors, els bagencs van seguir dominant i van gaudir d'una màxima diferència de catorze punts. Al final del tercer quart, els visitants tenien el partit molt ben encarat (60-73).

En els deu darrers minuts, semblava que els bagencs es mostraven sòlids i tancarien el partit sense massa patiment (69-82 quan faltaven poc més de tres minuts), però els locals no havien dit l'última paraula i, gràcies a un contundent parcial de 14-0, es van posar per davant als últims divuit segons. En aquests, una cistella de Badio i una gran defensa de Travanté van segellar un quinzè triomf més sofert del previst.

Diumenge a partir de les 12:30 el BAXI Manresa tornarà a jugar lluny del Nou Congost, en aquesta ocasió a la complicada pista del Real Madrid, el líder de la Lliga Endesa.