menu
El BAXI Manresa visita Girona amb la intenció de seguir la bona marxa
El BAXI Manresa visita Girona amb la intenció de seguir la bona marxa
El BAXI Manresa visita Girona amb la intenció de seguir la bona marxa

El BAXI Manresa visita Girona amb la intenció de seguir la bona marxa

El Bàsquet Girona, en clara línia ascendent i que acaba de derrotar el Valencia Basket serà el rival dels de Pedro Martínez aquest dissabte a les 18:00, en un pavelló de Fontajau que s'espera ple.

Divendres 22 de Març de 2024 a les 15:12

El BAXI Manresa tornarà a protagonitzar, dissabte a les 18:00 (M+ Deportes 4 i Ràdio Manresa) un nou derbi català, en aquesta ocasió a la pista del Bàsquet Girona. L'equip del Bages compta amb tots els seus jugadors i haurà de descartar-ne un abans de la convocatòria final.

Els homes de Pedro Martínez venen de guanyar els dos últims partits davant rivals d'alt nivell com són el Joventut Badalona i el Gran Canaria. Ara toca un rival que s'està desempallegant de la lluita pel descens i ha millorat molt en les darreres jornades. Però el BAXI Manresa ha demostrat en les darreres 2 jornades que és capaç de guanyar en pistes complicades i davant d'equips capdavanters. L'objectiu és competir per la victòria i seguir enganxat de ple en la lluita per les primeres places.

Els gironins, tretzens classificats de l'ACB amb un balanç de 10 victòries i 15 derrotes, venen d'aconseguir un triomf vital per allunyar-se del descens davant un rival de mèrit, el Valencia Basket. Els de Fontajau arriben amb una bona dinàmica, amb dues victòries en els tres darrers duels i amb un nou tècnic respecte el partit de la primera volta al Nou Congost, Fotis Katsikaris. Els dos jugadors més destacats a nivell estadístic són Juani Marcos i Ike Iroegbu. També són importants altres homes com Yves Pons o les noves incorporacions Kenny Chery i Khem Birch.

El tècnic Pedro Martínez parlava davant dels mitjans i deia que «el Girona és un equip que ha fet canvis per millor, com el fitxatge de Birch, jugador realment de molt nivell, o Cherry, que els dóna molt i coneix la lliga; és un equip que s'ha reforçat molt bé i a casa seva van guanyar la setmana passada a un molt bon equip com és el València; és un partit complicat però intentarem estar a l'alçada del repte que tenim».