Un BAXI Manresa competitiu exigeix el Barça fins el final

Els bagencs acaben perdent un partit vibrant al Nou Congost per 77-87 després de remuntar i competir pel partit davant els blaugrana.

Diumenge 11 de Febrer de 2024 a les 20:59

77 BAXI Manresa I Taylor 3, Badio 12, Vaulet 12, Robinson 15 i Geben 7; Travanté 12, Steinbergs 7, Sagnia 2, Mawugbe 4, Oriola i Dani Pérez 3

87 Barça I Satoransky 15, Laprovittola 5, Kalinic 5, Parker 16 i Vesely 3; Brizuela 12, Hernangómez 12, Abrines, Jokubaitis 9 i Parra 10

Parcials: 19-27, 19-20, 23-17, 16-23

El BAXI Manresa va competir fins el final davant el potent Barça al Nou Congost, i només el major encert rival als darrers minuts els va privar de sumar una nova victòria (77-87).

L'inici de partit va ser molt igualat, amb intercanvi de cistelles i el debut de Mawugbe. Tot seguit els blaugrana, liderats per Brizuela, van trobar l'encert i van obrir una diferència d'onze punts (14-25), que els vermells van poder retallar fins els vuit al final del primer quart (19-27).

En el segon, els visitants van continuar amb una alta efectivitat des de la llarga distància i van assolir setze punts de renda (27-43). No obstant, els locals no es van posar nerviosos i es van acostar en el marcador gràcies a un parcial de 11-1 abans del descans (38-47).

Tornant dels vestidors els manresans van fer una bona sortida i van anotar nou punts consecutius per situar-se a només tres punts (49-52), fet que va obligar Roger Grimau a aturar el partit. A partir d'aquí hi va haver molta igualtat, i tot es va haver de decidir al darrer quart (61-64).

En aquest els bagencs van aconseguir posar-se per davant, però l'alegria va durar poc, ja que els blaugrana van reaccionar amb un parcial de 0-8. Set punts seguits de Williams tornaven a empatar el matx quan faltaven cinc minuts pel final. Llavors els visitants van estar més encertats i es van endur el triomf davant uns vermells que no van deixar de lluitar en cap moment.

Divendres a partir de les 18:00 el BAXI Manresa es tornarà a enfrontar al Barça en els quarts de final de la Copa del Rei de Màlaga.