menu
El BAXI Manresa rep la visita del Barça: un duel difícil davant d'un gran
El BAXI Manresa rep la visita del Barça: un duel difícil davant d'un gran
El BAXI Manresa rep la visita del Barça: un duel difícil davant d'un gran

El BAXI Manresa rep la visita del Barça: un duel difícil davant d'un gran

El Nou Congost es vestirà de gala per rebre el tercer classificat en un derbi català que es repetirà la setmana vinent a la Copa del Rei. Dani Garcia no està disponible, i Pierre Oriola comença a entrenar però no s'hi compta.

Divendres 9 de Febrer de 2024 a les 15:59

El BAXI Manresa es troba en una bona dinàmica de resultats, amb tres victòries consecutives. Ara, l’equip de Pedro Martínez buscarà la quarta davant un dels millors equips d’Europa, el Barça. El partit de diumenge a les 18:30 (M+, M+ Deportes i Ràdio Manresa) serà el primer dels dos derbis catalans consecutius entre els dos equips, que es tornaran a trobar en els quarts de final de la Copa del Rei de Màlaga, el divendres 16 de febrer.

La jornada 22 porta un gran rival al Nou Congost. El BAXI Manresa, en un bon moment anímic, rep el Barça sense tenir disponibles Dani Garcia ni Pierre Oriola. El de Mataró encara no ha pogut entrenar amb l'equip, mentre que el targarí ha començat a entrenar però a hores d'ara no es compta amb ell per al partit de diumenge. Els de Pedro Martínez volen intentar competir amb un gran equip que serà també el rival de quarts de final de la Copa del Rei de Màlaga.

El Barça arriba al Nou Congost amb la intenció de refer-se de la derrota davant el Valencia Basket a casa, que va tallar una ratxa de quatre victòries consecutives a la Lliga Endesa. Els blaugrana estan realitzant una bona temporada: són tercers a la Lliga Endesa i segons a l’Eurolliga. El conjunt dirigit pels exmanresans Roger Grimau i Carles Marco té una plantilla amb molt de talent, amb homes com Jan Vesely, Nico Laprovittola, Jabari Parker, Tomas Satoransky o Willy Hernangómez. En el partit de la primera volta el BAXI Manresa va obtenir una victòria de prestigi al Palau Blaugrana (82-83).

En la roda de premsa prèvia al partit, Pedro Martínez deia que «el Barça és un equip molt top, amb jugadors increïbles; és un partit difícil i a vegades contra aquests equips, si ells estan molt bé es fa complicat; sempre és bona notícia jugar a casa, però el més important és ser competitius».