menu
El BAXI Manresa rep un Obradoiro reforçat
El BAXI Manresa rep un Obradoiro reforçat
El BAXI Manresa rep un Obradoiro reforçat

El BAXI Manresa rep un Obradoiro reforçat

Els gallecs arriben després de fitxar el base ucraïnès Oleksandr Kovliar i havent guanyat amb 2 pròrrogues al Baskonia la setmana passada.

Divendres 17 de Novembre de 2023 a les 16:30

El BAXI Manresa tindrà aquest diumenge un rival molt dur de pelar. L'Obradoiro visita el Nou Congost diumenge a les 12:30 després d'haver derrotat el Baskonia i amb un nou base a les seves files, Oleksandr Kovliar. Els manresans voldran seguir la bona línia i l'embranzida generada amb la darrera victòria a la pista del MoraBanc Andorra.

La setmana passada el BAXI Manresa -i la seva gent- conquerien Andorra i aconseguien la cinquena victòria a la lliga. Un partit dur però treballat i segellat amb solvència. Això és el que tornarà a necessitar l'equip de Pedro Martínez per derrotar l'Obradoiro. Amb les baixes de llarga durada de Jou i Vaulet, la plantilla estarà a disposició de Pedro Martínez, tot i que el tècnic ha indicat que hi ha hagut algun jugador amb petites molèsties.

Els gallecs estan en clara línia ascendent després de guanyar el Baskonia en un partit amb 2 pròrrogues al Fontes do Sar. Amb Moncho Fernández a la banqueta i liderats per Jordan Howard en l'anotació, els de Santiago compten amb altres jugadors destacats com Thomas Scrubb i Artem Pustovyi. A més, a les seves files hi ha Álvaro Muñoz, que va jugar a la capital del Bages del 2017 al 2019.

El tècnic Pedro Martínez deia en la seva roda de premsa amb els mitjans que «l'Obradoiro és un equip amb molta riquesa tàctica, amb jugadors com Howard, Scrubb i Pustovyi, que està en un gran moment de forma; és un equip tàcticament bo i haurem de fer-ho molt bé per tenir opcions; han competit molt bé tots els partits a fora de casa».