menu
El BAXI Manresa rep el Baskonia en un duel d'emocions fortes
El BAXI Manresa rep el Baskonia en un duel d'emocions fortes
El BAXI Manresa rep el Baskonia en un duel d'emocions fortes

El BAXI Manresa rep el Baskonia en un duel d'emocions fortes

El dia que Pedro Martínez celebra els seus 1000 partits a l'ACB i torna Moneke al Congost, els bagencs, que recuperen Vaulet, volen refer-se del mal partit a Bilbao i ser competitius davant d'un equip poderós i amb talent.

Divendres 12 de Gener de 2024 a les 16:05

El BAXI Manresa inicia la segona volta al Nou Congost davant un rival d’Eurolliga, el Baskonia de Chima Moneke, diumenge a partir de les 17:00 (M+ Deportes 3 i Ràdio Manresa). La jornada serà molt especial per a Pedro Martínez, que dirigirà el seu partit número 1.000 a la Lliga Endesa, una fita que fins ara només ha aconseguit Aíto García Reneses.

Diumenge serà un dia gran al Nou Congost. El BAXI Manresa vol corregir els errors que no li van permetre poder lluitar per la victòria a Bilbao, on va patir una dolorosa derrota. Juampi Vaulet ha entrenat amb l'equip i podria reaparèixer davant la seva afició el dia que l'entrenador dels bagencs, Pedro Martínez, disputarà el seu partit número 1000 a la Lliga Endesa.

El Baskonia té el clar objectiu de no fallar i endur-se la victòria del Nou Congost per seguir optant a les primeres posicions. El conjunt de Dusko Ivanovic ha deixat enrere els problemes de lesions que el van afectar a la primera volta i compta amb tota la plantilla. Sens dubte, un dels moments més emotius del partit serà el retrobament amb l’afició de Chima Moneke, el segon jugador més valorat de la Lliga Endesa. A més, el conjunt de Vitòria també té a Markus Howard, màxim anotador de la lliga, i a altres homes importants com l’aler Tadas Sedekerskis o el base Codi Miller-Mcintyre. Al partit de la primera volta, disputat el 26 de novembre, els bascos es van endur la victòria per vuit punts de diferència (94-86).

En la roda de premsa abans del partit, Pedro Martínez explicava que «l'important és el partit i no em vull distreure, tot i que agraeixo les mostres de suport; ara tenim la pressió d'intentar guanyar partits per la permanència i potser hi haurà més objectius; quan juguem contra un equip que és superior hem d'intentar ser competitius; tenen jugadors com Moneke, Howard o Marinkovic que sense adonar-te'n t'han fet 20 punts».