menu
El BAXI Manresa vol reivindicar-se en el derbi a la pista del Joventut
El BAXI Manresa vol reivindicar-se en el derbi a la pista del Joventut
El BAXI Manresa vol reivindicar-se en el derbi a la pista del Joventut

El BAXI Manresa vol reivindicar-se en el derbi a la pista del Joventut

Els manresans, que després de l'aturada van perdre a casa davant l'UCAM Murcia, volen demostrar davant d'un Joventut en un moment dolç que són capaços de guanyar a la pista d'un equip teòricament molt més poderós.

Divendres 8 de Març de 2024 a les 16:07

Aquest dissabte a la tarda (a les 18:00 en directe per M+ Deportes 3) el BAXI Manresa visita una pista propera però complicadíssima: la del Joventut de Badalona. La Penya porta 2 victòries més que els del Bages, gràcies a una gran ratxa en les darreres setmanes. Juampi Vaulet segueix de baixa en un partit on el Manresa vol demostrar que no perd pistonada respecte els equips de les primeres posicions.

Pedro Martínez ja sap a quin jugador haurà de descartar per al partit d'aquest dissabte a Badalona. Juampi Vaulet segueix de baixa per culpa del trencament fibril·lar que es va fer la setmana passada. La resta serà la formació que jugarà a la pista de la Penya. L'equip vermell vol seguir sent competitiu i poder tenir un partit amb opcions de victòria després d'una derrota ajustada a casa davant de l'UCAM Murcia.

El Joventut, dirigit per Carles Duran i amb Daniel Miret i l'exmanresà Aleix Duran com a assistents, està en un gran moment de forma. Els verd-i-negres acumulen sis victòries consecutives a la Lliga Endesa (encara no han perdut a la segona volta) i dimarts es van imposar a la pista de l'Ulm alemany en els vuitens de final de l'Eurocup. El seu jugador més destacat és el base Andrés Feliz, que està acompanyat per homes com Ante Tomic, Shannon Evans, Andrew Andrews o Guillem Vives. En el partit de la primera volta, el BAXI Manresa es va imposar per 102-89.

L'entrenador manresà Pedro Martínez deia en la prèvia que «han fitxat jugadors que són molt important i en tenen d'altres que ja són cracs, tenen un gran equip; volem quedar el més amunt possible i guanyar el número màxim de partits; amb l'arribada de Selom Mawugbe estem més complerts en el joc interior i això ens ajuda».