menu
Dani Pérez seguirà dirigint el BAXI Manresa
Dani Pérez seguirà dirigint el BAXI Manresa
Dani Pérez seguirà dirigint el BAXI Manresa

Dani Pérez seguirà dirigint el BAXI Manresa

El base de l'Hospitalet de Llobregat ha renovat el seu contracte amb el club bagenc amb un acord que pot ser de fins a 3 temporades.

Dimarts 9 de Juny de 2020 a les 15:22

Dani Pérez seguirà dirigint el BAXI Manresa 2020-21, després d'haver renovat el contracte que el lliga amb el club bagenc la temporada vinent. Pérez ha manifestat trobar-se "molt content. Ha estat molt fàcil, les dues parts teníem ganes de seguir. Va sortir la opció i ens vam posar d'acord molt ràpid". L'acord amb el base barceloní podria arribar fins el 2023.

Sobre el curs 2019-20, el base de l'Hospitalet de Llobregat reconeix que "la meva dona i jo hem estat molt a gust a Manresa. La gent és molt propera, i l'ambient que es genera en aquest pavelló mai l'havia viscut com a local".

Pel que fa als entrenaments post-temporada que s'estan duent a terme al Nou Congost, Pérez té "sensacions estranyes, com si sortíssim d'una lesió. Es tracta de tornar a agafar forma i preparar-nos per la següent temporada. La part positiva és que tindrem temps per preparar la pretemporada vinent".

El base també va donar la seva opinió sobre l'equip del curs vinent: "confio molt en el club, porten anys fent molt bona feina i fitxant jugadors molt bons, tenint en compte el pressupost. Es farà el millor equip possible dins de les nostres possibilitats, després ja serà feina del Pedro i de l'equip donar el millor rendiment i aconseguir els objectius".

Finalment va voler adreçar un missatge als aficionats: "ha estat una situació atípica per tothom. Tots tenim moltes ganes de tornar al Congost, i tant de bo poguem viure bons moments ben aviat. L'equip s'esforçarà al màxim perquè quan vinguin al Congost tornin a gaudir com mai".