La Bruixa d’Or remunta en el darrer quart i aconsegueix una soferta victòria 84-83

Marcus Eriksson, amb 15 punts al darrer quart, lidera la victòria dels de Borja Comenge, que s’enduen una victòria importantíssima 84 La Bruixa d’Or | Hernández 4, Kouguere 11, Giannopoulos 4, Monroe 16, Arteaga 12; Eriksson 21, Ljubicic 4, Goodridge 4, Arco 6 i Asselin 2. 83 Baloncesto Fuenlabrada | Cabezas 19, Paunic 2, Panko …

Dilluns 10 de Març de 2014 a les 02:46

Marcus Eriksson, amb 15 punts al darrer quart, lidera la victòria dels de Borja Comenge, que s’enduen una victòria importantíssima

84 La Bruixa d’Or | Hernández 4, Kouguere 11, Giannopoulos 4, Monroe 16, Arteaga 12; Eriksson 21, Ljubicic 4, Goodridge 4, Arco 6 i Asselin 2.

83 Baloncesto Fuenlabrada | Cabezas 19, Paunic 2, Panko 26, Arnold 3, Vargas 14; Feldeine 14, Diagné, Vega -, Pérez 5 i Montañez.

Parcials: 12-19, 23-18; 15-26 i 34-20.

Àrbitres: Miguel Ángel Pérez Pérez, Sánchez Montserrat i Jordi Aliaga.

La Bruixa d’Or va aconseguir una victòria importantíssima que serveix per sortir de la zona de descens. Els de Borja Comenge van superar per un punt, patint fins el darrer segon després de dos tirs lliures transformats per Marko LjubicicMarcus Eriksson, amb 21 punts, va liderar l’anotació dels del Bages, sobretot en el darrer quart, en què va aportar-ne 15.

En el primer període, mal inici dels locals, que encaixaven un parcial de 0-7. Carlos Cabezas, que va acabar amb 19 punts i 5 de 5 en triples, era qui feia més mal. Monroe i Kouguere despertaven l’equip del Bages amb els seus punts, però els homes interiors de Fuenlabrada tornaven a posar distància fins el 12-19 parcial.

En el segon quart, favorable a La Bruixa d’Or, Monroe, el puntal manresà, i Hernández, acostaven La Bruixa d’Or a 5 punts (21-26). Feldeine destacava per part dels visitants amb una cistella al contraatac. Eriksson, amb un triple, i Kouguere, amb dos tirs lliures, posaven el Manresa al partit abans de la mitja part.

El tercer temps va tornar a ser negatiu per als interessos de La Bruixa d’Or. Tot i que Arteaga i Arco acostaven els del Bages a 1 punt, Andy Panko i Carlos Cabezastombaven la feina dels de casa i col·locaven de nou 12 punts d’avantatge per als de Luis Casimiro. Al final del quart, dos tirs lliures de Panko deixaven a 13 punts els del Bages, que mai van deixar de creure en la victòria.

El darrer quart va ser un festival anotador de La Bruixa d’OrEriksson, amb 15 punts en el parcial, va liderar la remuntada. A set segons pel final, i després d’una recuperació, Marko Ljubicic es plantava a la línia de tirs lliures a un punt per sota. El serbi no va fallar, i la darrera defensa sobre James Feldeine va ser clau. Rebot per Monroe, que certificava la victòria d’un Bàsquet Manresa que surt aixì dels llocs de descens.

Borja Comenge, a la roda de premsa, comentava que“ha estat un partit molt emotiu, amb alternances, tal com indiquen els parcials; en el darrer quart, hem tingut una molt bona resposta mental que ens ha permès guanyar el partit; quan més semblava que estàvem fora, hem reaccionat, l’equip ha estat mentalment fantàstic”.