La Bruixa d’Or rep massa càstig al Palau Blaugrana

L’equip del Bages va fer dos parcials molt igualats en el primer i el tercer quart amb el FC Barcelona, que va fer valdre la qualitat per decantar el partit en els altres dos quarts 89 FC Barcelona | Huertas 8, Navarro 6, Papanikolaou 6, Tomic 8, Lorbek 3; Sada 8, Todorovic 5, Hezonja 26, Oleson …

Diumenge 16 de Març de 2014 a les 22:48

L’equip del Bages va fer dos parcials molt igualats en el primer i el tercer quart amb el FC Barcelona, que va fer valdre la qualitat per decantar el partit en els altres dos quarts
89 FC Barcelona | Huertas 8, Navarro 6, Papanikolaou 6, Tomic 8, Lorbek 3; Sada 8, Todorovic 5, Hezonja 26, Oleson 4, Lampe 17, Pullen i Dorsey.

60 La Bruixa d’Or | Álex Hernández 2, Giannopoulos 9, Kouguere 3, Arteaga 4, Monroe 11; Creus, Asselin, Eriksson 11, Arco 7, Ljubicic 5, Goodridge 8 i Larsen 3.

Parcials: 20-19, 24-10; 17-19 i 28-12.

Àrbitres: Marín Bertrán, Perea i Oyón.

La Bruixa d’Or no va poder sorprendre al Palau Blaugrana, on el Barça va ser superior, encara que no tant com el marcador final indica. Els homes de Borja Comenge van superar el Barça en el tercer parcial, i van perdre per només un punt el primer quart. MarioHezonja, el jove croat del FC Barcelona, va fer un molt bon partit, amb 24 punts.

El primer quart va ser igualat des de principi a fi, i fins i tot, en la darrera jugada, el Manresa s’hagués pogut avançar. Monroe i Goodridge com a interiors iEriksson i Giannopoulos des de fora, van fer les principals aportacions anotadores del període.

El segon període va ser el pitjor en quant a anotació per part de La Bruixa d’Or. Només 10 punts en un període en què es van perdre 6 pilotes. El Bàsquet Manresa no va trobar facilitats per llançar de 3, va errar tots els llançaments de llarga distància, i només Eriksson va anotar més d’una cistella.

La segona meitat va començar amb una bona arrencada per a La Bruixa d’Or, que es va endur el parcial per 17 a 19. S’estrenava Kouguere amb un triple, i dos llançaments més des de 6,75 per part de Salva Arco i Marko Ljubicic acostaven els de Manresa, tot i que quedaven per remuntar 15 punts.

En darrer quart va quan Mario Hezonja, el jove jugador croat del FC Barcelona, va destapar-se. Tres triples, esmaixades, i un alley-hoop deixaven enrere La Bruixa d’Or, que va en el croat i algunes decisions arbitrals en moments puntuals una dificultat afegida a la que ja suposa jugar davant el poderós Barça. L’equip segueix en la mateixa posició a la classificació.

Borja Comenge, en la roda de premsa, apuntava que“hem aconseguit complir alguns dels objectius que ens havíem plantejat; el Barça ha utilitzat tots els seus jugadors, i quan no és un és l’altre qui et pot fer mal; no podem marxar contents, però tampoc podem anar-nos-en amb una molt mala sensació”.