menu
La Bruixa d’Or se’n va a Sant Sebastià per guanyar
La Bruixa d’Or se’n va a Sant Sebastià per guanyar
La Bruixa d’Or se’n va a Sant Sebastià per guanyar

La Bruixa d’Or se’n va a Sant Sebastià per guanyar

Aquest diumenge, a les 12:15, l’equip de Borja Comenge s’enfronta amb l’equip basc, amb l’ànim de recuperar competitivitat després de la visita del Reial Madrid. Diumenge, a les 12:15 (Orange Arena), La Bruixa d’Or viatja a Euskadi per enfrontar-se al Guipuskoa Basket, que té dues victòries més que els del Bages. Els locals tenen alguns jugadors que …

Divendres 28 de Febrer de 2014 a les 14:25

Aquest diumenge, a les 12:15, l’equip de Borja Comenge s’enfronta amb l’equip basc, amb l’ànim de recuperar competitivitat després de la visita del Reial Madrid.

Diumenge, a les 12:15 (Orange Arena), La Bruixa d’Or viatja a Euskadi per enfrontar-se al Guipuskoa Basket, que té dues victòries més que els del Bages. Els locals  tenen alguns jugadors que arrosseguen molèsties físiques després del derbi entre el GBC i el Bilbao Basket. Per part dels de Manresa, s’ha recuperat Oliver Arteaga, que aquesta setmana ja ha entrenat amb la resta dels companys.

La Bruixa d’Or té ganes de tornar a entrar en calor i lluitar per una victòria que trencaria amb la ratxa de derrotes amb les quals ha començat la segona volta de la Liga Endesa. Després de la visita del Reial Madrid, en un partit en què es van començar a notar símptomes de millora a l’equip, la situació a la classificació és la mateixa, però La Bruixa d’Or vol distanciar-se de les places de descens i assolir el més aviat possible l’objectiu: la salvació. Aquesta setmana, Oliver Arteaga ja ha treballat amb normalitat amb el grup.

Per part dels locals, Raul Neto es va trencar un dit en el darrer partit i està pràcticament descartat, i David Doblas va sofrir una distensió al turmell però podria reaparèixer diumenge. L’home més ben valorat, però, segueix sent Jason Robinson, l’aler americà portarà previsiblement el pes del partit de diumenge. L’equip basc, tot i ser en una zona còmoda, duu unes quantes jornades sense guanyar, i tindrà moltes ganes d’aprofitar-se de la visita d’un rival que també lluita per la salvació.

Borja Comenge, en la seva compareixença prèvia al partit, deia que “L’Oliver ja s’ha reincorporat i ha fet la última part de la setmana amb normalitat; esperem seguir millorant tal com hem fet els darrers partits; esperem competir el partit per poder-lo guanyar; serà un partit molt dur, tots notem la pressió; haurem d’estar mentalment frescos”.