menu
L’ICL Manresa viatja a Vitòria minvat per les lesions
L’ICL Manresa viatja a Vitòria minvat per les lesions
L’ICL Manresa viatja a Vitòria minvat per les lesions

L’ICL Manresa viatja a Vitòria minvat per les lesions

Baixes segures de Costa i Rush, lesionat en l’entrenment d’ahir. Estan tocats Montañez, Cvetkovic, Andric i Cakarun. El rival, el Baskonia, que avui té partit d’Eurolliga a Belgrad. Una setmana complicada pel que fa a les lesions. Després que en darrer partit debutés el base Brion Rush per substituir el lesionat Lluís Costa, l’americà no …

Divendres 4 de Novembre de 2016 a les 13:18

Baixes segures de Costa i Rush, lesionat en l’entrenment d’ahir. Estan tocats Montañez, Cvetkovic, Andric i Cakarun. El rival, el Baskonia, que avui té partit d’Eurolliga a Belgrad.

Una setmana complicada pel que fa a les lesions. Després que en darrer partit debutés el base Brion Rush per substituir el lesionat Lluís Costa, l’americà no serà al partit de Vitòria per culpa d’una lesió produïda en l’entrenament de dijous. Són també dubte per problemes físics Cvetkovic, Andric i Cakarun, mentre que Montañez ha sofert un virus estomacal.

Moment difícil per a la plantilla de l’ICL Manresa, que viatjarà a Vitòria probablement amb els vinculats David Jofresa i Guillem Jou per culpa de les lesions. La posició de base és la més afectada: Brion Rush va fer-se en l’entrenament d’aquest dijous un trencament parcial del tendó de l’adductor llarg de la cama dreta. El seu temps de baixa encaraés indefinit, però es perd segur el partit de diumenge, així com Lluís Costa, encara refent-se de la lesió al psoes. Aquesta setmana ha tingut problemes també Román Montañez, que ha sofert un virus estomacal. Aleksandar Cvetkovic té molèsties al genoll, i pràcticament no ha pogut entrenar durant la setmana. S’infiltrarà per poder jugar. Els pivots Cakarun i Andric seran al partit, però han tingut també molèsties a l’esquena, i no estaran al cent per cent.

Els locals estan pendents del partit que aquesta nit tenen a la pista de l’Estrella Roja de Belgrad. L’equip basc s’ha renovat aquesta temporada, amb Bargnani –ara lesionat- com a gran estrella. Noms com Larkin, Acognon, Voigtmann i Luz s’han incorporat als ja coneguts, entre els quals hi ha l’ex-jugador del Bàsquet Manresa Adam Hanga.

Ibon Navarro deia abans de viatjar cap a Vitòria que «ha estat una setmana una mica complicada a nivell de lesions; Pere Tomàs ha millorat bastant, però ahir tot just va ser el primer dia que va entrenar amb el grup; haurem de buscar alternatives dins de l’equip, la posició de base és la més perjudicada».