Fuenlabrada: el perill té nom i cognom, Melo Trimble

El manresà Marc Garcia torna al Nou Congost i també sol ser un perill pels interessos dels bagencs

Dilluns 8 de Març de 2021 a les 19:46

El CB Fuenlabrada ha visitat Manresa en 17 ocasions, i en 11 d'elles la victòria ha estat per a l'equip bagenc. La darrera va arribar el curs 2018-2019 (86-77).

La gran referència dels madrilenys és el base Melo Trimble, que lidera fins a tres apartats estadístics de la competició: és el màxim anotador (amb 17,9 punts de mitjana), qui més faltes rep (5,8) i qui més pilotes perd (3,4). A més, és el segon que més tirs lliures encistella (4,8), el tercer en recuperacions (1,6) i en minuts jugats (29) i el quart més valorat (17,7). Un altre dels destacats és el manresà Marc Garcia, que sempre acostuma a fer bons partits contra el BAXI Manresa i que enguany és quart en percentatge de tirs lliures (91,2%).

Com a equip, l'Urbas Fuenlabrada és el líder en faltes rebudes (22,13 per 21 del BAXI, quart). Els madrilenys ocupen la segona posició en rebots ofensius (12,65 per 11,75 dels bagencs, quarts), i en tirs de dos convertits (22,91 per 21,25 dels manresans, cinquens), mentre que són tercers en taps (3,17) i en tirs lliures convertits (15,74). Finalment, ocupen el quart lloc en rebots (35,74) i en pèrdues (14,61).

Altres dades d'interès

-Jonathan Tabu va jugar a les files dels madrilenys el curs 2015-2016. Allà va aconseguir els seus récords de punts (34 a la pista del MoraBanc Andorra el 26/3/2016), triples (7 en el mateix partit), rebots (8 a casa contra el Gipuzkoa el 30/1/2016), recuperacions (6 com a local davant l'Estudiantes el 22/12/2015) i valoració (35 en el mateix duel).

-Per la seva banda, Dani Pérez ho va fer del 2013 al 2015, debutant a l'ACB a la pista de l'UCAM Murcia el 13/10/2013 (93-73) i assolint el seu màxim de rebots, amb 6, a la del Sevilla el 19/10/2014.

-En el partit de la primera volta, Scott Eatherton va establir el seu récord de recuperacions, amb 2, i Guillem Jou el d'assistències, amb 3