El BAXI Manresa B no pot derrotar el líder al Nou Congost

Per la seva banda, el Zamora Enamora de Toni Naspler i Ondrej Hustak va vèncer amb contundència el Melilla.

Dilluns 5 de Febrer de 2024 a les 17:11

65 BAXI Manresa B I Llompart 4, López 2, Gutiérrez 4, Pumarola 9 i Torreblanca 11; Ater 7, Rosell, Alocén 24, Corbera 2, Guitart i Diarra 2

76 JAC Sants I Mestres 16, Palau 10, Assalit 24, Aviñoa 11 i Rodríguez; Parés 2, Ribó, Ninot 8, Perapoch 3, Marco, Buetas 2 i Díaz

Parcials: 17-16, 15-25, 12-16, 21-19

El BAXI Manresa B no va poder obtenir la victòria al Nou Congost en la visita del líder de la competició, el JAC Sants barceloní (65-76). Amb aquest resultat, el conjunt dirigit per Carles Flores ocupa la tercera posició de la classificació amb un balanç de 10 victòries i 5 derrotes, el mateix que el Club Natació Sabadell, quart, i el Martinenc, cinquè.

Carles Flores, tècnic del BAXI Manresa B, valora el partit amb les següents paraules: «Ha estat un partit bastant complet per part dels nostres nois tot i totes les baixes que té l'equip, sobretot en la posició interior. Hem plantat cara a tot un JAC que va primer a la classificació. El rival ha estat més sòlid en les accions d'1 contra 1 i a nosaltres ens ha costat tenir solvència en el pick and roll, en tancar el rebot, atacar en els primers segons, les accions físiques... però tot i això l'equip s'ha mantingut en el partit, ha competit fins al final i ha donat una bona imatge. És una pena el resultat, però per l'aprenentatge dels jugadors és molt positiu. Content de l'esforç dels nois en un partit molt dur i molt competit des del principi, només tinc paraules bones per a ells.»

En la propera jornada el BAXI Manresa B es desplaçarà a la pista del Círcol Cotonifici de Badalona, setè amb un balanç de 7 victòries i 8 derrotes. El partit es jugarà el diumenge 18 de febrer a partir de les 17:45.

Estadística del partit

Victòria contundent del Zamora Enamora de Naspler i Hustak

El Zamora Enamora, amb Toni Naspler i Ondrej Hustak a les seves files, no va donar cap possibilitat al Melilla en un partit que van deixar sentenciat a la primera meitat (111-76). Naspler va sortir des de la banqueta i va disputar gairebé 22 minuts, en els quals va finalitzar amb 2 punts, 9 rebots, 12 assistències i 22 crèdits de valoració. Per la seva banda, Hustak també va ser suplent i va jugar poc més de 19 minuts, acabant amb uns registres de 7 punts i 4 rebots.

Dissabte a partir de les 18:00 el Zamora Enamora visitarà la pista del Juaristi ISB, vuitè amb un balanç de 8 victòries i 10 derrotes.