El Sénior B inicia la segona volta amb victòria com a visitant

Per la seva banda, el Zamora Enamora aconsegueix una nova victòria marcada per la gran actuació de Toni Naspler i el re-debut d'Ondrej Hustak.

Dilluns 29 de Gener de 2024 a les 17:54

71 Nou Bàsquet Olesa I Roy 9, Ala 9, Aliaga 8, Claramunt 3 i Ibáñez 2; Meri 5, Fontanals 9, Morales 9, Margarit, Checa 2, Exposito 13 i Alemany 4

90 BAXI Manresa B I Llompart 2, Gaspà 13, Pumarola 3, Coulibaly 8 i Torreblanca 13; Rosell 3, Alocén 10, López 10, Corbera 10, Guitart 3, Gutiérrez 11 i Zoukri 4

Parcials: 21-29, 14-25, 23-17, 13-19

El BAXI Manresa B ha iniciat la segona volta de la Super Copa amb una còmode victòria a domicili davant el Nou Bàsquet Olesa (71-90). Amb aquest triomf, el sénior B del club manresà es col·loca tercer classificat amb un balanç de 10 victòries i 4 derrotes.

Carlos Flores, tècnic del BAXI Manresa B, en treu les següents valoracions del partit davant el NB Olesa: «L'equip va estar molt bé, sobretot els primers 25 minuts en què vam trobar un ritme de joc molt bo i vam tenir un encert molt alt en el triple, això va fer que trenquéssim el partit molt ràpid i que poguéssim arribar a una diferència d'uns 30 punts. En aquest moment, el rival va començar a defensar en zona i això ens va parar. Quan parem i hem de jugar 5x5 ens costa molt treure avantatges sòlids i el partit va canviar. Tot i això, la diferència aconseguida en el primer tram de partit ens va ajudar a treure'l endavant, arribant a patir una mica a la segona part. Content i a esperar que aquestes sensacions continuïn moltes setmanes més».

El BAXI Manresa B rebrà el líder de la competició, el JAC Sants (13v - 1d), al Nou Congost el proper diumenge 4 de gener a partir de les 12:30.

Estadística del partit

El Zamora Enamora torna a guanyar amb Naspler i Hustak

El flamant campió de la Copa LEB Plata ha tornat a sortir victoriòs en un altre partit de lliga. Els zamorans han derrotat el Clínica Ponferrada SDP per 89-68. Amb aquest triomf, el Zamora Enamora es manté líder destacat de la conferència oest de LEB Plata, amb un balanç de 15 victòries i 2 derrotes.

En la victòria dels locals han tingut protagonisme Toni Naspler, i també Ondrej Hustak, qui jugava el seu primer partit desprès de ser cedit pel BAXI Manresa:

Toni Naspler va jugar un total de 23 minuts en els que va aportar 12 punts, 3 rebots, 3 assistències i 15 de valoració.

Ondrej Hustak va jugar 16 minuts en els que el txec va anotar 2 punts i va agafar 1 rebot, que el van fer acabar amb 2 crèdits de valoració.