menu
Grans actuacions de Naspler i Hustak en la victòria del Zamora Enamora
Grans actuacions de Naspler i Hustak en la victòria del Zamora Enamora
Grans actuacions de Naspler i Hustak en la victòria del Zamora Enamora

Grans actuacions de Naspler i Hustak en la victòria del Zamora Enamora

Per la seva banda, el BAXI Manresa B obté un contundent triomf al Nou Congost davant el CB IPSI.

Dimarts 5 de Març de 2024 a les 11:45

84 BAXI Manresa B I Alocén, Gaspà 11, Pumarola, Ater 21 i Coulibaly 11; Rosell 3, López 10, Corbera 13, Guitart 1, Sánchez 9, Torreblanca 3 i Diarra 2

57 CB IPSI I De Jover 10, Alet 8, Pol Teruel 3, Guillem Pérez 10 i De La Sen 8; Gisbert, Jan Teruel 6, Niubo, Marc Pérez 1, Ibáñez 2 i Masdeu 9

Parcials: 16-14, 29-14, 20-20, 19-9

El BAXI Manresa B va obtenir un nou triomf a la Super Copa després de vèncer de forma contundent el CB IPSI al Nou Congost (84-57). Amb aquest resultat, els jugadors dirigits per Carlos Flores mantenen la tercera posició a la classificació amb un balanç de 13 victòries i 5 derrotes.

El tècnic del BAXI Manresa B, Carlos Flores, valora el partit dient que «Tot i començar una mica dubitatius sense trobar el ritme de joc, també gràcies a l'encert en defensa de l'IPSI, al segon quart hem sigut capaços d'imposar el nostre ritme des del rebot i les accions ràpides. En aquest període hem estat encertats en el triple, on hem encertat 4 o 5 que han fet que la diferència al marcador arribés als 20 punts. A la segona part hem estat més sòlids, hem arribat a una diferència més alta, però en alguns moments ells han sabut entrar en el partit tot i no disminuir molt la diferència. Tot i això, hem sabut jugar amb tranquil·litat, sense posar-nos nerviosos i amb més seny. Content i satisfet amb la feina dels nois i de la victòria.»

Dissabte a partir de les 17:45 el BAXI Manresa B visitarà la pista del Club Natació Sabadell, sisè classificat amb un balanç de 11 victòries i 6 derrotes.

Estadística del partit

Grans actuacions de Naspler i Hustak amb el Zamora Enamora

El Zamora Enamora va obtenir la seva sisena victòria consecutiva a LEB Plata en derrotar el CB Almansa Con Afanion (60-71) amb un doble-doble de Toni Naspler. El manresà va jugar un total de 29 minuts en els que va aconseguir 4 punts, 11 rebots i 10 assistències, finalitzant el duel amb 24 crèdits de valoració.

Per la seva banda, el pivot txec Ondrej Hustak va aportar 11 punts, 6 rebots i 2 assistències en 23 minuts, que el van portar als 16 de valoració en una de les seves millors actuacions amb el Zamora.

Amb aquest resultat, el conjunt dirigit per Saulo Hernández segueix com a líder destacat de la competició amb 19 victòries i només 2 derrotes.

El pròxim dissabte 9 de març el Zamora Enamora disputarà un duel importantíssim en la jornada 22 de LEB Plata, on rebrà la visita del CB StarLabs Morón, segon classificat amb un balanç de 16 victòries i 5 derrotes.

Estadística del partit